Pred OVIM zodijacima je SUSRET SA OSOBOM sa kojom ce se VJENCATI do kraja 2021. godine!

Pred OVIM zodijacima je SUSRET SA OSOBOM sa kojom ce se VJENCATI do kraja 2021. godine!

11. lipnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Vi vazite za osobu koja svoje srce vrlo lako zna da pokloni.  Vjerujete u ljubav kao malo ko drugi, jer ona je vama sve u zivotu. Osoba ste koja sve daje za voljenu osobu, ali sa vasim osjecanjima se je bivsa ljubav dobor poigrala. To vam je jako tesko palo, jer vi nadu u ljubav nikada niste zeljeli da gubite. Ipak, sreca vam je jako bitna, i vi nikada necete prestati da se nadate svojoj ljubavnoj  sreci. Bice ste koje zeli ljubav, jer i vi sami imate toliko ljubavi da pruzite. Pred vama je jedan susret koji ce vas oduseviti.

Vi cete sresti osobu svog zivota, i nista vise nece biti isto.

Prava, iskrena ljubav ulazi u vas zivot, i vo cete sa tom osobom samo za iskrenu srecu znati. Tokom naredne godine niko sretniji od vas nece biti,jer provodite najsretnije dane u svom zivotu. Lijepi dani su pred vama, ali onaj najljepsi ce tokom naredne godine da se desi. Vi cete vjencati osobu koju cete uskoro upoznati, i vasoj sreci kraja nema. Ta ljubav je uvijek bila sudjena, ali mozda je sudbini trebalo malo vise vremena da spoji vase puteve.

 

BLIZANCI

Vi ste osoba njezne duse koju je tako lako povrijediti. Mnogo ste emotivni, posebno kada je rijec o voljenoj osobi. Ipak, vasa voljena osoba je vama slomila srce, mada se tome nikada niste mogli nadati. Vasa ljubav je uvijek bila iskrena, ali ljubav vaseg bivseg partnera prema vama nije. To vas jeste mnogo zaboljelo, ali nikada vas nije natjeralo da prestanete vjerovati u pravu ljubav. Pred vama je susret koji ce vam donijeti veliku srecu.

Pred vama je susret sa vasom srodnom dusom na koju ste tako dugo morali cekati.

Vama slijedi godina u kojoj cete vi za veliku srecu znati, jer ta osoba samo radost u vas zivot donosi. Vi cete biti sretni, ali ovaj put sreca ce potrajati. Vama sa tom osobom slijedi vjencanje koje ce vas zivot zauvijek promjeniti na bolje. Velika ljubavna sreca je pred  vama koja ce u vasem zivotu ostati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2