Lav je SPREMAN da se BORI za LJUBAV,Skorpija je u VEZI,ali i dalje MISLI na BIVSEG…

Lav je SPREMAN da se BORI za LJUBAV,Skorpija je u VEZI,ali i dalje MISLI na BIVSEG…

2. travnja 2024. 0 By Maja

LAV

Vi ste zodijak kojem je ljubav uvijek bila na prvom mjestu. Emotivno ste bice koje nece uvijek pokazati svoja iskrena osjecanja. Ali vi vrlo dobro znate koliko volite svog partnera, i to ne mozete sakriti, ma koliko to ponekad pokusavali.

Vi ste uvijek bili neko ko se je borio za svoju ljubavnu srecu, jer niste naucili da sve bude samo jednostavno. Zivot je vasu vezu stavljao pred razna iskusenja, ali vi od te ljubavi nikada niste zeljeli odustati.

I u narednom periodu vi cete se morati suociti sa problemima u vasoj vezi. Zli jezici ce dobro uraditi svoj posao, i vas partner ce poceti da sumnja u vasu vjernost. Mada niste osoba koja voli da se pravda pred bilo kim, ovaj put cete uciniti sve kako bi voljenoj osobi dokazali da neko siri lazi o vama.

Vi cete se boriti za ljubav koja vama znaci mnogo, i necete dozvoliti da bilo ko narusi vasu srecu.

Vi cete na kraju i uspjeti da saznate kome smeta vasa sreca, i vasem partneru cete dokazati da ste vi partner koji ne vara i koji voli cijelim srcem.

 

SKORPIJA

Vi kada zavolite ne umijete da popustite, pa makar vas to i samo boli kostalo. Trenutno ste na pocetku jedne predivne veze, i sve ide onako kako ste zamisljali. Imate mnogo razloga da budete sretni u ljubavi, ali pomisao na bivsu ljubav vam ne da mira.

Osoba sa kojom ste trenutno u vezi mnogo vas voli. Iskrena je ta ljuba, kao sto je to i vas partner prema vama. Ali to vam nije dovoljno.

Vi zelite bivsu ljubav koja vam nije samo srecu u zivotu donijela. Samo vi mozete znati sta je to sto va toliko privlaci na bivsem partneru. Sudbina vam je pruzila sansu da budete sretni, ali vi to uzimate zdravo za gotovo.

U narednom periodu vama ce se pruziti prilika da se pomirite sa bivsom ljubavi .

Vasa zelja da budete sa bivsim partnerom nece vas napustati, i vi cete donijeti jednu odluku koja vam jos jednom nece donijeti nista dobro. Veliku gresku cete napraviti, ali i osobu sa kojom ste trenutno u vezi mnogo povrijediti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2