Jednom znaku stiže OGROMAN NOVAC a jednog čeka LJUBAV IZ SNOVA- Ova TRI ZNAKA očekuje VELIKA SREĆA do kraja APRILA

Jednom znaku stiže OGROMAN NOVAC a jednog čeka LJUBAV IZ SNOVA- Ova TRI ZNAKA očekuje VELIKA SREĆA do kraja APRILA

30. ožujka 2021. 0 By Admin 1

Ako ste jedan od ova tri znaka pripremite se za SJAJNU pustolovinu kroz APRIL. Ovo je vaš najbolji period do sada!

 

 

OVAN

 

Ljudi u znaku Ovna prepuni su energije, imaju svoje lude libide i uvijek se trude da u bilo čemu iskoriste tu energiju. Oni su uglavnom zaljubljeni u sport i rad. Nemaju oni živaca ni volje da čekaju na svoju priliku, nemaju dovoljno strpljenja i ukoliko pežele nešto oni idu glavom kroz zid po to. Znači ovaj znak preskoči razmišljanje o postupku već odmah se bacaju u akciju ne razmišljajući o posljedicama.

 

Vole život i vole uživati u novim iskustvima koje ovaj prelijepi život može da ponudi. Vole žurke, putovanja i potreban im je partner koji je otvoren za nove prijedloge i igre. Ne vole usporene ljude i one koji se previše premišljaju da nešto urade.

 

Pošto su Ovnovi prvi znak horoskopa oni takođe vole i da budu PRVI u svemu. Ne podnose gubitke i odmah ustaju i ponovo kreću u akciju. Ukoliko naljutite ovaj znak on je spreman da vas sravni sa zemljom ako mu stanete na žulj. Ponekad umiju biti pretjerano sebični i egoistični narcisi i jedino njegovi prijatelji će moći da ih spuste na zemlju.

 

Obično za prijatelja biraju Vagu i Vodoliju a za partnere Lava ili Strijelca, i to su savršene kombinacije za njih.

 

DO KRAJA APRILA

April će za ovaj znak biti prepun romantičnih trenutaka sa osobom suprotnog pola u znaku Strijelca. Bez obzira da li ste muškarac ili žena, ovaj mjesec je za vas pripremio nježne momente kojima ni vi nećete moći ostati ravnodušni. Biće to mjesec u kojem ćete se prepustiti čarima romantike koja obećava duže staze na polju ljubavi.

 

 

BIK

Znak Bika je zemljani znak horoskopa  i zbog toga su izuzetno uzmeljene osobe. Ovaj znak obožava sve što ima veze sa luksuzom i ležernim životom. Međutim, oni nisu lijene i neće čekati da im neko drugi omogući zadovoljstvo već će zasukati rukave i sami sebi obezbjediti sve za čim im srce čezne.

 

Vole novac, nakit a povrh svega su veliki gurmani.

 

Kada su ljuti imate osjećaj kao da će puknuti ili kao životinja u čijem su znaku, zašiljiti svoje rogove i rasporiti vas njima. Ali kada su sretni, ne postoji osoba koja je toliko nasmijana i zadovoljna svime. Oni su ljubitelji umjetnosti, muzike, slikarstva i poezije i zbog toga su mnogi umjetnici bili u ovom znaku. Posjeduju ogromno strpljenje i time se ponose.

 

Bik za sebe samo želi ugodan život i osobu koju će voljeti i koja će voljeti njega i tu je sve njegovo sanjarenje.

 

DO KRAJA APRILA

Osobe u ovom znaku u julu očekuje mogućnost zarade velike količine nova. To je moguće kroz igre na sreću ili zbog vašeg poznanstva sa osobom iz inostranstva. Konačno će vam to poznanstvo biti od koristi. Očekujte veliko uživanje u novcu.

 

nastavak na sljedećoj strani….

Stranice: 1 2