Ovo je NAJPOSEBNIJI HOROSKOP koji cete IKADA  PROCITATI – detaljna ASTRO PROGNOZA samo za DAME HOROSKOPA!

Ovo je NAJPOSEBNIJI HOROSKOP koji cete IKADA PROCITATI – detaljna ASTRO PROGNOZA samo za DAME HOROSKOPA!

30. ožujka 2021. 0 By Maja

ZENA -VAGA

Ova godina ce biti ispunjena velikom poslovnom srecom kao i novcanim dobicima koji ce vas mnogo usreciti. Dolazi do velikih promjena , jer vama polazi za rukom da ostvarite sve sto ste zeljeli na poslovnom polju.

Ljubavna  sreca vas prati, jer vi cete sa voljenom osobom u mjesecima koji su pred vama samo uzivate.

Slobodne dame-vage u mjesecima koji dolaze nece imati mnogo srece na  polju ljubavi, ali vi necete odustati od potrage za svojom srodnom dusom.

 

ZENA-SKORPIJA

Pred vama su mjeseci u kojima ce se jedna velika  poslovna zelja ostvariti. Imate velike ambicije i nema sumnje u to da ce se one isplatiti. Pred vama je godina uspjeha na kojem ste tako dugo radili.

Ljubavna sreca vas u mjesecim koji su pred vama napokon pocinje pratiti. Prava ljubavna idila je pred vama koja ce vam samo srecu donijeti.

Slobodne dame-skorpije u ovoj godini imaju jedan predivan razlog za srecu. Susret da vasom velikom ljubavi je pred vama.

 

ZENA-STRIJELAC

Vama ce u ovoj godini poci za rukom da ostvarite jedan veliki poslovni san. Velika sreca vas prati kada je novac u pitanju, jer vama mnogo toga poalzi za rukom. Dolaze vam mjeseci velikog uspjeha.

Velika ljubavna sreca pocinje da vas prati, jer u ovoj godini vi za probleme necete znati.

Slobodne dame-strijelci u ovoj godini upoznaju svoju najvecu srecu.

 

ZENA-JARAC

U ovoj godini vi cete imati mnogo vise srece na poslovnom polju nego sto ste to mogli ocekivati. Predivna godina je pred vama u kojoj ce vam poci za rukom da ostvarite jedan svoj veliki poslovni san.

Ljubav je vama uvijek bila od velikog znacaja i u ovoj godini cete imati vise srece na ljubavnom polju nego ikada do sada.

Slobodne dame rodjene u ovom znaku ce u ovoj godini upoznati najvecu srecu do sada.

 

ZENA-VODOLIJA

Pred vama su mjeseci najvece srece do sada. Mada vam godina nije pocela onako kako ste to zamisljali,  mjeseci koji su pred vama dokazat ce vam da nemate razloga za brigu. Poslovna sreca vas ocekuje kakvoj se nikada niste mogli nadati. Novcani dobici ce se redati jedan za drugim.

Ljubavna sreca vam je naklonjena kao rijetko do sada, jer pred vama je godina u kojoj ce vas samo ta sreca pratiti. Pred vama je godina velike ljubavi i srece.

Dame-vodolije koje nisu u vezi ce u mjesecu aprilu da uponaju osobu sa kojom ce zapoceti novi , ljepsi zivot.

 

RIBA

Velika poslovna sreca vas ocekuje u mjesecima koji vam predstoje. Pred vama je poslovna sreca, ali kada je novac u pitanju, on ce doci i sasvim neocekivano, jer vas ocekuje jedan novcani dobitak kojem se nikada niste mogli nadati.

Ljubav vam je naklonjena , jer sa voljenim bicem u ovoj godini za probleme necete znati.

Dame-ribe koje nisu u vezi pocetkom mjeseca maja upoznaju svoju najvecu srecu, ljubav za cijeli zivot.

Stranice: 1 2