TOKOM APRILA ovim znacima ce biti SLOMLJENO SRCE –  neka se spreme  na NAJVECU PATNJU IKADA!

TOKOM APRILA ovim znacima ce biti SLOMLJENO SRCE – neka se spreme na NAJVECU PATNJU IKADA!

2. travnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste bice koje mnogo cini za svoju srecu, ali koje svojim postupcima mnogo i na svoju stetu cini. Vi ste osoba koja ce oprostitii kada je povrijede, jer vase srce je prosto predobro. Mnogo ste do sada cinili za druge i nikada nista niste trazili zauzvrat.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste plemenita dusa koju je lako raniti, jer vi nikada u svom zivotu niste igrali prljavo. Zbog svoje velike dobrote najvise patite, jer neke osobe znaju vasu dobrotu da iskoriste.

Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce, jer jedna osoba kojoj mnogo vjerujete ce se poigrati sa vasim osjecanjima. Istina je da vam nece biti lako, jer toj osobi ste povjerili mnogo. Vase povjerenne ce biti izigrano od laznog prijatelja za kojeg ste bili spremni sve uciniti.

Mjesec april ce vam otvoriti oci, jer vi cete napokon vidjeti pravo lice osobe kojoj vjerujete mnogo.

Ona ce se potruditi da vam bude lose, ali vi ste jaka osoba koja zna da se bori sa tugom. Uvijek imajte na umu da je to njen gubitak a ne vas. Vas neko samo moze  pozeljeti da ima za prijatelja, ali ne i ta osoba koja gaji veliku ljubomoru prema vama .

Vama dolaze tesko dani, ali sa svakim od njijh vi cete se znati izboriti.

U mjesecu aprilu vi cete jos mnogo toga saznati, ali sreca je pa pored sebe imate i prave prijatelje koji ce vam biti velika podrska. Mozda gubite jednog laznog prijatelja, ali oni pravi ostaju na vasoj strani. Ono znaju da cijene vase prijateljstvo kao malo ko drugi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2