IZABERI MESEC i saznaj KAKVU PORUKU ti nosi-jedan te UPOZORAVA na LAZNA PRIJATELJSTVA!

IZABERI MESEC i saznaj KAKVU PORUKU ti nosi-jedan te UPOZORAVA na LAZNA PRIJATELJSTVA!

3. travnja 2023. 0 By Maja

MJESEC BROJ 1

Ti si osoba koja zeli da vjeruje da je svako na ovom svijetu dobar u dusi kao ti. U svakoj osobi pokusavas da pronadjes nesto dobro, jer ti zelis da dobro svakome bude. Veliki si prijatelj koji ce uciniti sve za ljude koje voli i kojima vjeruje.

Veliki si oslonac osobama  koje nazivas svojim prijateljima, ali i jednoj osobi koja ti prijatelj nije. Mjesec kojeg si izabrao te upozorava da si svoje povjerenje poklonio pogresnoj osobi, koja samo koristi tvoje dobro srce.

Ti ces uskoro saznati o kome se radi i to ce ti slomiti srce. Mnogo si cinio za tu osobu, ali ona ce ti vratiti velikim razocarenjem i velikom izdajom vaseg prijateljstva.

Tebi nece biti lako , ali tvoja dobrota te je cesto znala odvesti ka pogresnim osobama.

Sreca je  pa na svojoj strani imas ljude koji te iskreno vole i cijene, i koji tvoje prijateljstvo nikada ne bi prodali. Mjesec kojeg si izabrao te upozorava laznog priajteljstva, ali i sam ces uskoro sve da shvatis.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

MJESEC BROJ 2

Ti si osoba koja mnogo cin iza svoju srecu, ali ta sreca kao da ti u inat okrece ledja.

Mnogo cinis i mnogo se trudis da postignes bolji zivot. Novac ti stvara velike probleme , jer kako dodje tako i ode. Veliki si radnik koji pokusava da se izbori za svoju srecu sto ce tebi i poci za rukom.

Mjesec kojeg si izabrao ima poruku za tebe da ce ti uskoro sve krenuti na bolje. Velika novcana sreca je pred tobom koja ce ti znaciti mnogo.

Pred tobom su desavanja sa kojima ces samo moci biti zadovoljan. Tebi ce poci za rukom da ostvaris jedan veliki poslovni san koji ce ti donijeti mnogo.

Velika novcana sreca je pred tobom, i tvoji problemi uskoro pripadaju zaboravu. Vrijeme je uskoro za velike promjene na  bolje , ali tu srecu koja je pred tobom ti si iskreno zasluzio.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2