Izaberi PISMO  i saznaj SVOJU SUDBINU do kraja godine !- Biraj pazljivo U JEDNOM PISE da cete stici VELIKA TUGA!

Izaberi PISMO i saznaj SVOJU SUDBINU do kraja godine !- Biraj pazljivo U JEDNOM PISE da cete stici VELIKA TUGA!

1. travnja 2021. 0 By Maja

PISMO BROJ 1

Ti si osoba koja se je do sada suocavala sa velikim problemima. Nije ti uvijek bilo lako, jer zivot prema tebi zaista nije uvijek bio posten. Ipak ti nikada nisi zelio da se odreknes svoj srece, jer ti vjerujes da je tebi ipak sreca sudjena.

Mnogo cinisi kako bi ti u zivotu krenulo na bolje, ali sa nekim desavanjima prosto ne mozes da budes zadovoljan.

Ti se mnogo trudis, ali sreca kao da ti u inat okrece ledja. Ti si optimista koji vjeruje u svoju srecu, i tebi je ta sreca do kraja godine i sudjena. Pred tobom su desavanja koja ce mnogo toga promjeniti na bolje. Na poslovnom polju ti mnogo toga polazi za rukom i ti ces do kraja godine uspjeti da ostvaris jeda veliki poslovni san.

Ta poslovna sreca ce mnogo toga da promjeni, ali samo u tvoju korist.

Pred tobom su usponi i padovi, ali ti ces do kraja godine uspjeti nesto o cemu neko samo moze sanjati. Promjene su pred tobom koje ce ti donijeti novcanu srecu koja ti je i potrebna. Tvoj trud ce se isplatiti i niko sretniji od tebe nece biti.

 

PISMO BROJ 2

Ti si osoba kojoj je ljubavna sreca od velikog znacaja. Osoba si koja se mnogo bori za svoju ljubavnu srecu, jer ti srecu ne uzimas zdravo za gotovo. Tvoja ljubav prema tvom partneru je velika, i ti si za tu osobu mnogo ucinio.

Ipak do kraja godine mnogo toga ce da se promjeni. Pred tobom je velika tuga i razocarenje, jer ti ces saznati da nisi jedina ljubav u zivotu svog partnera.

Velika izdaja je pred tobom koja ce ti slomiti srce, jer tvoj partner ce napraviti jedan potez preko kojeg neces moci preci. Mnogo toga si ocekivao , ali takvo razocarenje nikada.

Nece ti biti lako, ali s vremenom ces uspjeti da prebolis laznu ljubav koja ti se sada cini kao najveca ljubav tvog zivota.

Istina je da ces morati da se suocis sa velikom tugom, ali ti ces iz svega toga izaci samo kao jaca osoba.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2