IZABERI  PAZLJIVO CIGANSKU KARTU-jedna oznacava da te DO KRAJA MESECA ceka BOL!

IZABERI PAZLJIVO CIGANSKU KARTU-jedna oznacava da te DO KRAJA MESECA ceka BOL!

16. travnja 2023. 0 By Maja

KARTA BROJ 1.

Ti si osoba koja zna da uziva u zivotu, jer uvijek pokusavas da iz svake situacije izvuces samo najbolje. Istina je da i tebe ponekad sacekaju teska desavanja, ali ti si osoba koja zeli srecu u svom zivotu.

Nikada se neces tek tako predati, jer ti znas da se za srecu uvijek vrijedi boriti.

Iza tebe su neka desavanja koja ti nisu lako pala, ipak uspio si da se izboris za ono sto je tebi u zivotu bitno, a to je sreca. Sreca nazalost tebi okrece ledja, jer pred tobom je jedan tezak period. Karta koju si izabrao pokazuje na to da ces se morati suociti sa velikom boli. Osoba koja ti trenutno u zivotu znaci sve tebe ce mnogo razocarati.

Tvoje srce ce biti slomljeno jer ti ces saznati istinu koja ce te mnogo razocarati.

Nece ti biti lako, ali kao uvijek ti ces pokusati da i iz te situacije izvuces samo najbolje za sebe. Pred tobom jer tuga , ali ti neces dozvoliti da ona dugo vlada u tvom zivotu. Ti ces se za svoju srecu ponovo izboriti, mada ces se morati sa velikom boli suociti.

 

KARTA BROJ 2.

Ljubavna sreca je tebi od velikog znacaja, ali nije ti ta sreca u zadnje vrijeme bila mnogo naklonjena. Ti si osoba koja zivi za ljubav, jer ljubav je ta koja je tebi uvijek davala snagu da se nastavis boriti dalje.

Vjerna si osoba koja postuje svog partnera, ali tebe je zadnja ljubav itekako razocarala.

Srce ti je bilo slomljeno, ali to ti nije oduzelo nadu da ce ti krenuti na bolje. Karta koju si izabrao pokazuje na to da tebe do kraja mjeseca ocekuju velike promjene na polju ljubavi. Ljubavna sreca napokon kuca na tvoja vrata, jer pred tobom je susret sa tvojom srodnom dusom.

Velika sreca tebe ocekuje u koju ti nikada nisi zelio prestati vjerovati.

Pred tobom je sreca koju si zasluzio, ali ovaj put sreca ce u tvom zivotu i ostati. Velike promjene su pred tobom, ali te promjene slute samo sreci .

 

Nastavak  na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2