Jedna donosi VELIKU SREĆU U LJUBAVI! Izaberi VILU i otkrij šta te USKORO očekuje!

Jedna donosi VELIKU SREĆU U LJUBAVI! Izaberi VILU i otkrij šta te USKORO očekuje!

4. travnja 2021. 0 By Admin 1

VILA 3

Ako je tvoj izbor Vila broj tri, ti si vecinu vremena zatvorena, pomalo hladna prema drugima. Ne dozvoljavas ljudima da ti se lako priblize, imas tu dozu opreza, i drzis se svojih principa kao da ti zivot od toga zavisi.

Jako si tvrdoglava i uporna, i to je dobra i pozitivna osobina kada je u pitanju posao i uspjeh na poslovnom planu. Medjutim ti moras shvatiti da u ljubavi sve funkcionise drugacije. Jednostavno moras smeksati u tom smislu i dopustiti nekom da ti se priblizi…

 

Nemoj sve mjeriti po sablonu jeste-nije, crno-bijelo, jer postoji jos milion nijansi u kojima mozes biti jako srecna.

Nisi ni ti savrsena, spusti glavu malo i pogledaj oko sebe, dozvoli sebi da volis i da te neko voli, od toga ne postoji ljepsi osjecaj…

Vila broj tri upozorava na promjenu, spremi se, i nemoj mnogo da se branis kada te sreca vreba…

 

 

OSTVARENJE SNOVA

 

VILA 4

Ako si se ipak odlucila za Vilu broj cetiri, ona nam ukazuje na to da si ti uvijek budna, ziva, tvoja energija je toliko jaka da utice na ljude oko tebe. Svaki put kada si ti raspolozena , svi oko tebe leprsaju.

Kada ti nisi u elementu, i to se osjeti, onda mozes zamisliti koliku moc posjedujes. Šta sve mozes samo da naucis kanalisati tu kolicinu energije koja cirkulise stalno, nevjerovatne stvari mozes postici i ostvariti.

 

Takodje si dominantna u drustvu, a i volis taj osjecaj da si u centru paznje, svidja ti se da vodis glavnu rijec, uzivas u tome..

 

Jednu stvar ne smijes dozvoliti, a to je da se zatvoris, da se zbog nekog ili necega prilagodjavas i sputavas svoju prirodu. Njoj je potrebno da stalno dise novi vazduh, uvijek koliko god da volis nekog i koliko god da ti je stalo da ga zadrzis. Prvo misli na sebe, jer samo ces tako biti srecna u zivotu.

Tebi jako brzo stizu dobre vijesti, nesto o cemu si samo do sada sanjala…

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2