PROVERI imas li  OKO SOKOLOVO i PONADJI 5 GRESAKA na slici!

PROVERI imas li OKO SOKOLOVO i PONADJI 5 GRESAKA na slici!

4. travnja 2021. 0 By Lala

Dragi zainteresovani, imate jednu vrlo slatku i simpaticnu deciju slicicu. Slika malog medvedica, pa jos  PANDE!

Svi smo imali nekada ovakvog, ili smo ga nekome kupovali na poklon. Slika se sastoji od bezbroj malih medvedica, i na prvi pogled ona deluje isto. Medjutim, na nekim mestima postoje sitni i jasni nedostaci.

Zahtevace vasu paznju i nista vise. Dakle, nedostaci cine pet gresaka na slici koje nisu identicne sa ostalima. Potrudite se i proverite svoj vid. Ako je vase oko sokolovo, neka vas posluzi na ovom zadatku.

Neka vas posluzi i ovde, kao sto vas posluzi na ulici kada vidite lepu devojku. Vase je samo da budete zainteresovani, uporni, i ostroga oka. Nista vise vam nije potrebno.  Zadatak ima pet gresaka, i morate ih pronaci, da bi zadatak bio resen. Svatite ovo kao igru, a ne zadatak. Pristupite mu kao igri, kao zabavi.

Idite polako, preletite pogledom celu sliku. Sve pandice su jako slatke, i deluju isto. Onda se fokusirajte na prvu. Ponavljajte u sebi, glava, usi, oci, njuska i tako redom, sta sve ima prva. Kada vam slika mede udje u memoriju, krenite redom. Polako, jednu po jednu i opet u sebi ponavljajte. Samo tako cete otkriti sta kojoj nedostaje.

Iduci od jedne do druge, i ponavljajuci sta ima prvi medo, tako cete otkriti sta nedostaje drugome, trecem. I tako cete otkriti sta nedostaje svakom sledecem, sve dok ne dodjete na kraj slike. Greske postoje, sitne su, ali samo morate imati dobro zapazanje.Kljuc resenje stoji u memoriji od prve slike.

 

Fotografija Maje Dizdar.

Ako ne resite, nemojte se nervirati. Priznajte da ste korisno utrosili vreme,  i ubili dosadu.

Ako ste otkrili greske, cestitamo!iOko vam je stvarno, sokolovo!

 

 

Stranice: 1 2