CAROBNO PERO pise poruku: Izaberi jedno i saznaj sta pise u poruci!

CAROBNO PERO pise poruku: Izaberi jedno i saznaj sta pise u poruci!

6. veljače 2024. 0 By Lala

Carobno pero otkriva sta nas ocekuje u bliskoj buducnost. Ono nam otkriva da li nas ocekuju lepa ili losa desavanja i to sve u zavisnosti od naseg izbora. Carobno pero pise poruku u kojoj pise sta ce nam obeleziti blisku buducnost…

CAROBNO PERO 1)

Ako ste izabrali prvo carobno pero:

Vama bliska buducnost donosi veoma bitna desavanja. Vas prvo ocekuju desavanja zbog kojih cete biti tuzni, a posle tih desavanja cete shvatiti da je za sve postojao razlog. Naime, vas u bliskoj buducnost prvo ocekuje raskid veze u kojoj ste trenutno. Vas partner ce vas izdati i zbog toga cete vi morati da se odlucite za ljubavni kraj. Medjutim, vi cete shvatiti da je za sve postojao razlog kada upoznate jednu osobu za koju cete u trenutku znati da je ona ”prava” osoba za vas, a vi cete sa tom osobom zapoceti ljubavnu pricu u kojoj cete samo za srecu znati. Vama bliska buducnost donosi kako ljubavni kraj, tako i ljubavni pocetak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

CAROBNO PERO 2)

Ako ste izabrali drugo carobno pero:

Vi ne razmisljate previse o buducnosti, vi razmisljate samo o sadanjasti i vi se trudite da vam svaki dan bude lepsi od predhodnog. Medjutim, ono sto vi ne znate jeste to da ce vama bliska buducnost donosi jednu veliku zivotu promenu. Vas u bliskoj buducnost ocekuje promena okruzenja i vi cete otici na jedno mesto na kojem nikada niste bili i upravo cete na tom mestu biti u prilici da se izborite za sve ono sto vam je potrebno za veliku srecu. Vec u bliskoj buducnost ce se vas zivot u potpunosti promeniti.

CAROBNO PERO 3)

Ako ste izabrali trece carobno pero:

Vama ce bliska buducnost doneti nesto za sta trenutno smatrate da se ne moze desiti. Naime, vas u bliskoj buducnosti ocekuje novi ljubavni pocetak sa vasim  bivsim partnerom. Upravo ce vas zivot ponovo spojiti sa tom osobom i vi cete posle nekih desavanja pristati da toj osobi pruzite jos jednu priliku. A vreme ce pokazati da je ta vasa odluka bila najbolja moguca i to samo zbog toga sto cete vi u toj novoj vezi samo za srecu znati. Vas ocekuje pocetak nove veze sa bivsim partnerom. Upravo vam to bliska buducnost donosi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2