DRVO TVOJIH NAJVECIH ZELJA: ZAMISLI ono sto ZELIS NAJJACE i IZABERI svoj SUDBINSKI BROJ – saznaces da li  ce ti KARMA to POKLONITI!

DRVO TVOJIH NAJVECIH ZELJA: ZAMISLI ono sto ZELIS NAJJACE i IZABERI svoj SUDBINSKI BROJ – saznaces da li ce ti KARMA to POKLONITI!

20. svibnja 2023. 0 By Maja

IZABRAO  SI BROJ 11

Ti si osoba za koju ovaj broj ima veliko znacenje. Do sada si se morao sa raznim problemima suocavati, ali ti nikada nisi bio osoba koja ce tek tako odustati od svojih ciljeva. Osoba si koja je uvijek bori za svoju srecu i koja nikada ne odustaje.

Uporno si bice kje nikada neete stati , jer ti se za svoje snove zelis izboriti. Tvoj broj 11 kojeg si izabrao tebi donosi veliku srecu. Pred  tobom je ostvarenje tvoje zelje, jer tebe ce uskoro velika sreca poceti da prati. Velika desavanja su pred tobom koja ce tu samo veliku srecu donijeti.

 

IZABRAO SI BROJ 22

Tebi u zivotu nije uvijek bilo lako,ali osoba si koja zna da se bori kako za sebe, tako i za druge. Veliki si borac za svoju srecu, jer ti nisi naucio da ti zivot bilo sta poklanja. Zelis srecu za sebe i svoju porodicu i tvoja zelja je mnogo vezana za njih,

Karma teb nagradjuje i ispunjava ti jednu veliku zelju. Niko sretnji od tebe nece biti, jer ti ces uskoro moci da ostvaris svaki svoj san.

 

IZABRAO SI BROJ 13

Za broj 13  mnogi ce reci da donosi nesrecu, al to je tvoj sretan broj. Taj broj ti znaci mnogo. Tebe muce veliki poslovni problemi od kojiih ti nisi zelio da odustanes. Osoba si koja vjeruje u sebe, jer ti se bice  koje se uvijek trudi da ostvari ono sto je zamislilio.

Tebi se zelja ispunjavam jer 13 jesete tvoj sretan broj koji ce ti zajendo sa karmom donijeti veliku srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2