Izaberi jednu KARTU i saznaj šta te očekuje u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

Izaberi jednu KARTU i saznaj šta te očekuje u BLISKOJ BUDUĆNOSTI

4. travnja 2023. 0 By Lala

Pogledajte ove tarot karte i odaberite jednu koja vas najvise privlaci… Vas izbor otkrice vam sta vas ocekuje u bliskoj buducnosti na polju karijere i ljubavi…

 

KARTA 1

Ako ste odabrali prvu kartu vas zivot i nije nesto narocito trenutno sredjen. U nekim ste stalno problemima i nikako da se iscupate iz svega toga. Morate prvo svoj zivot organizovati sto bolje. Pogledajte unazad i pronadjite svoje greske koje sada ispastate. Sve to ima itetko veze sa prosloscu.

 

Da bi u buducnosti bili srecni morate da nastavite dalje. Vas uskoro ocekuje jedan zivotni preokret ali morate da znate da ce vam biti onako kako se vi samo prema svemu tome postavite. Vratice vam se jedna stara ljubav ponovo u vas zivot. Imacete priliku da neke stvari stavite na svoje mjesto. U karijeri takodje preokret. Moguce je cak i da cete promijeniti radno mjesto. Samo naprijed, budite hrabri.

 

 

KARTA 2

Ukoliko ste izabrali kartu pod dva vama uskoro dolazi najbolji period u vasem zivotu. Dosta ste propatili, sad je doslo vrijeme da napokon uzivate. Radujte se danima koji dolaze, jer oni donose nesto novo. Nesto sto do sada niste mogli da probate a ni osjetite. Na polju karijere sve ce ici glatko. Moguci su i neki novcani dobici koji ce vam itekako dobro doci u ovoj situaciji.

 

Na polju ljubavi dolaze novi ljudi i nova poznanstva. Ipak, jedna osoba ce vam posebno zapasti za oko. Moguce je da cete u narednih mjesec dana da stupite u kontakt sa ovom osobom, a ovo bi moglo biti nesto zaista carobno i lijepo. Ljubav kuca na vasa vrata, vase je samo da otovorite.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2