KARTE LJUBAVI: Izaberi jednu i saznaj kakva te SUDBINA očekuje!

KARTE LJUBAVI: Izaberi jednu i saznaj kakva te SUDBINA očekuje!

22. veljače 2024. 0 By Lala

Pogledajte ove ljubavne karte i odaberite jednu koja vam se najvise dopada. Vas izbor otkrice vasu ljubavnu sudbinu…

 

 

 

 

LJUBAVNA KARTA 1

Ako ste izabrali prvu kartu vi ste neko ko cijelog zivota vjeruje i sanja o pravoj i iskrenoj ljubavi. Imali ste kroz zivot mnogo promasaja i dozivjeli mnogo razocarenja ali vas to nije unistilo. Vi i dalje vjerujete da ce vam sudjeni doci. Zaista, to ce da se i desi. Jer vama je sudbina namjenila onu pravu sudbinsku ljubav koju malo ko dozivi.

 

Kroz nekoliko mjeseci bice za vas najbolje vrijeme koje mozete da pozelite. U narednom periodu bliske buducnosti u vas zivot ce uci jedna posebna osoba. Mozda vam se na pocetku nece ciniti da je to osoba na koju ste cekali ali uskoro cete uvidjeti da je ona prava osoba za vas. Kako se budete upoznavali tako cete vidjeti da dijelite mnoga zajednicka interesovanja. Mnoge stvari ce kod vas promijeniti i vas zivot vise nece biti isti. Ova osoba ce donijeti veliku radost i srecu u vas zivot da ce vam se ciniti da sve samo sanjate. Sudbina vam je namijenila veliku ljubav, a na vama je da se samo jos malo strpite. Ono sto vam dolazi je nesto zaista posebno i carobno.

 

 

LJUBAVNA KARTA 2

Ako je vas izbor karta pod dva, moguce je da ste se upustili jednu zabranjenu vezu. Mozda je u pitanju osoba koja je zauzeta ili ste vi zauzeti a srce vam je neko drugi ukrao. Kako god bilo, vama je sudjeno da prvo spoznate sebe i svoje zelje. Zivot ce vam donijeti mnoga iskusenja. Vazno je da znate sta i koliko zasluzujete i da pratite svoje istinske zelje.Veoma je tesko i bolno kada volite nekoga ko iz nekog razloga ne moze da bude s vama. Mozda je najbolje da prvo razmislie o svemu prije nego sve to ode predaleko.

 

Morate da znate, iako mpzda ludo volite, da i vi zasluzujete pravu ljubav. Ne treba da pristajete na kompromise i da kupite  mrvice ljubavi. I vi zasluzujete da neko samo vas voli, a ne da nekoga dijelite sa drugim.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2