Tajna tvog karaktera:Slika koju izabereš,otkriva tvoje VRLINE, MANE i GRIJEHOVE!

Tajna tvog karaktera:Slika koju izabereš,otkriva tvoje VRLINE, MANE i GRIJEHOVE!

13. travnja 2022. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1)

Ti si osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Tvoj pogled na život je uvijek realan. Nisi neko sa kojim druge osobe mogu upravljati, jer ti imaš svoj stav kojem uvijek ostaješ vjeran. Ti  imaš svoje mišljenjem i rijetko ko te može ubijediti na suprotno ,ako si to sebi tako zacrtao. Moramo odmah da počnemo sa tvojom manom. A to je trvdoglavost.

Zaista si mnogo tvrdoglava osoba, koja neželi da popusti, i kada zna da nije u pravu. Uvijek si bila takva osoba, još od malih nogu. Možda će s vremenom ta tvoja tvrdoglavost da popusti, ali veće su šanse da neće. Ti si ali i osoba sa predivnim vrlinama. Ti si dobar u duši, i tebi je vrlo obitno da pomažeš ljudima. Ljudima koji su u nevolji, onima kojima su svi okrenuli leđa. Ti svoje slobodno vrijeme žtrvuješ kako bi pomagao.Tvoju vrlinu nema svako.

Kao što smo već naveli, ti si osoba koja ima realan pogled na život. Baš zbog toga ti ne okrečeš leđa ljudima kojima je potrebna pomoć. Tvoja dobra duša tebi ne dozvoljava da zatvaraš oči pred bolom drugih ljudi. Niko nije savršen, pa tako ni ti. Tvoji grijesi su mali, ali i ti ih imaš. Tvoj naj veći grijeh je što ponekad nešto obećaš, ali to ne ispuniš. Problem je u tome što ti obećavaš ono što je skoro pa nemoguće. Naravno ti se trudiš da održiš svoju riječ, ali  vrlo brzo primjetiš da je to nemoguće. Za ubuduće nastoj da obećaš samo ono u šta si 100% siguran da ćeš moći i  ptretvoriti u djelo.

 

SLIKA BROJ 2)

Tvoja vrlina je tvoja iskrenost. Ti se rijetko, skoro nikada ne služiš lažima. Za tebe se slobodno može reči da srce nosiš na jeziku. Ono što ti je na srcu, to ti je na usnama. Laži prezireš, ne voliš ljude koji se pretvarju, zato ti pažljivo biraš ko će ti biti prijatelj. Na tebe se drugi uvijek mogu oslonuti, jer si ti i vrlo odgovorna osoba .Ti ne obećaješ mnogo, tvoj karakter se vidi samo na djelima. Neko si ko nikada neće glumiti da je nešto što nije. Vjeran si sebi i svojim principima. Za svoje najmilije činiš sve što je u tvojoj moći. Nikada ih ne bi iznevjerio.

Tvoje mane su povezane za tvoje vrline. Pošto si ti osoba,koja nikada ne laže, šanse su velike da ćeš sa svojim riječima nekoga povrijediti. Na to ti ne obračaš pažjnu, ali to je tako. Mnoge osobe povrijediš svojim riječima, iako ti to ne misliš zlonamjerno, neki ljudi to shvate drugačije.

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2