VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za SLEDECU SEDMICU:  SAZNACETE SVE sto vas INTERESUJE!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za SLEDECU SEDMICU: SAZNACETE SVE sto vas INTERESUJE!

22. srpnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Bićete prepuni pozitivne energije na početku nedelje, a svako ko vam se približi osetiće taj sjajan uticaj. Vodite računa o svojim unutrašnjim porukama – ono što se dešava u vama, sadrži vrednu poruku oko nekog pitanja srca. U sredu i četvrtak bićete u prilici da osvetlite svoj ljubavni život, te to iskoristite i slobodno pretočite snove u javu. Vikend pred vama je daleko mirniji, ali veze koje uspostavite – nove ili obnovljene – nemaju potencijal za trajanjem.

 

 

BIK

Jedino o čemu ćete razmišljati na početku nedelje biće iskrenost i dubina – zajedno sa neopisivom toplinom, koja potiče od pravih ljudi oko vas. Ta toplina zagreva se u sredu a zvezde vam pripremaju posebno iznenađenje u petak. Malo je reći da ćete blistati – jednostavno imaćete taj poseban osećaj sreće. Vikend je malo usporeniji, ali vaš šarm nastavlja da isijava. Obratite pažnju jedino da ne reagujete impulsivno, kada je ljubav u pitanju. Razmislite o situaciji pre nego što išta kažete.

 

 

BLIZANCI

Početak nedelje biće u znaku druženja, ali ništa ozbiljno. Međutim, dobra i pozitivna energija nastavlja se tokom nedelje i donosi vam dosta zabave. Bićete u centru pažnje i privlačiti osobe koje želite. Isplanirajte romantičan vikend već sredinom nedelje. Malo ćete biti zaokupljeni razmišljanjima o starom načinu života. Prilagodite se i pripremite na promene. Od petka ujutro, sve će vam se činiti daleko lepše i ružičastije. Uživajte, ali nemojte sami!

 

 

RAK

Kako započne nedelja, tako ćete vi malo izgubiti svoju uobičajenu ravnotežu – dosta toga se dašava u vašem srcu, a nema nekog vidljivog napretka. Nemojte očajavati, jer će to proći, a već u sredu i četvrtak osetićete olakšanje. Izađite sa prijateljima jer će vam društvo i smeh pomoći da svet oko sebe sagledate kroz ružičaste naočare. Kako započne petak, tako će vaši najbolji kvaliteti doći do izražaja – šarm, druželjubivost, perceptivnost i komunikativne sposobnosti, učiniće vikend lepim i opuštenim.

 

 

LAV

Na početku nedelje nećete imati problema sa kontradiktornostima. Bićete u stanju da dobijete tačno ono što želite. Nemojte pokušavati da kontrolišete svaku situaciju, opustite se i dopustite sebi da uživate u trenutku. Sredinom nedelje neki stres na poslu uticaće na vaš ljubavni odnos. Nemojte biti grubi – i objasnite voljenoj osobi šta vas muči. Tokom vikenda dolazi do izražaja vaša osetljiva strana ličnosti, te ćete daleko realnije gledati na svoju ljubavnu situaciju. Ukoliko nešto primetite što vam se ne sviđa, pribeležite kako biste kasnije mogli to ispraviti. Nemojte pokušavati tokom vikenda.

 

 

DEVICA

Vaša trenutna ili potencijalna ljubavna veza savršeno funkcioniše, ali u ponedeljak i utorak ćete odjednom osetiti neku čudnu energiju. Nemojte samo sedeti i ne preduzimati ništa – saznajte šta nije uredu. Sredinom nedelje poželećete da sredite odnose i uživate u zajedničkim trenucima. Prigrlite sjajnu energiju koju vam zvezde nude. Tokom vikenda postoji opasnost da vam svako, ko nije u stanju da razmišlja široko kao vi ide na živce. Nemojte dozvoliti da to utiče na vašu vezu.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2