KARTA BOLA,KARTA IZDAJE,KARTA LJUBAVI-NASUMICNO izaberi jednu TAROT KARTU i    PROCITAJ SVOJU BUDUCNOST!

KARTA BOLA,KARTA IZDAJE,KARTA LJUBAVI-NASUMICNO izaberi jednu TAROT KARTU i PROCITAJ SVOJU BUDUCNOST!

12. lipnja 2023. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja mnogo cini za svoju srecu, ali nije ti ta sreca uvijek naklonjena. Mnogo truda ulazes u sve sto ti je bitno, ali sreca kao da ti okrece ledja. Ti si jaka osoba koja nikada nece dozvoliti da je neko sputava.

Desavalo se je da su te izdali ljudi koji su ti u zivotu znacili sve. Ostao je strah da ce se to ponovo desiti, zato to mnogo cinis sam i ne vjerujes tako lako.

Tvoje srce je prema svima uvijek bilo iskreno, ali prema tebi neke osobe nisu sto te je jako razocaralo. Ali ti pokusavas da nastavis dalje sa svojim zivotom, jer ti se boris za svoju srecu. Nazalost karta koji si izabrao sluti ponovo velikoj izdaji od strane osobe koju ti trenutno najvise volis.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tvoj partner je za tebe sve, i njemu si uvijek sve mogao da povjeris, ali upravo ta osoba ce tebe mnogo razocarati. Pred tobom je izdaja od strane osobe od koje to nikada nisi ocekivao. Jos jednom ces morati da se suocis sa izdajom koja ce ti slomiti srce.

Pred tobom je buducnost koja nece biti jednostavna, jer dugo vremena ce proci dok ti mognes ponovo vjerovati.

Ali tebi nije sudjeno da ostanes sam. Ti ces svoju pravu , veliku ljubav jos da upoznas i razocarenja nece biti dio tvog zivota. Velika sreca ce tebe docekati u koju ces na tren prestati da vjerujes.

 

KARTA BROJ 2

Ti si osoba koja je uvijek zivjela za ljubav. Ljubavna sreca je ta koja ti daje snagu u svakom momentu, jer ti bez ljubavi ne zelis da budes. Osoba si koja zna da postuje ljubav kao i osobu kojoj poklonis svoje srce.

Mnogo volis svog partnera, ali u buducnosti ce se desiti nesto sto ce ti veliku bol nanijeti.

Tvoj partner nece ti biti vjeran, i ti ces to saznati. Sudjeno ti je da budes prevaren, ali ne gubi nadu jer ti imas veliku buducnost pred sobom.

Poslije tuge i boli ti ces pronaci srecu koja ce znati da cijeni tvoje iskreno srce. Pred tobom je bol koju nikada neces zaboraviti, ali zato nikada neces ni oprostiti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2