LJUBAVNI HOROSKOP za 11.APRIL:Rak slusa SVOJE SRCE,Vodoliji ce biti SAVRSEN DAN za LJUBAV…

LJUBAVNI HOROSKOP za 11.APRIL:Rak slusa SVOJE SRCE,Vodoliji ce biti SAVRSEN DAN za LJUBAV…

10. travnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Vas  najveci problem je sto ne znate sta je ono sto zelite,odnosno koga zelite. Zato morate poceti da razmisljate  o svemu tome i konacno doneti neke odluke jer zbog dileme u kojoj se sada nalazite sasvim je jasno a ce nekome  biti slomljeno srce.

BIK

Ovo ce biti jedan krajnje monoton i dosadan dan. Nemojte ocekivati nikakve promene sto se ljubavi tice jer je jasno da danas do toga nece doci. Ako ste u vezi dobro bi bilo da malo vise vremena posvetite vasoj voljenoj osobi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ni sami ne znate sta se desava sa vama ovih dana ali je jasno da dilema koju imate itekako moze da vas odvede na pogresnu stranu. U vasim su mislima ovih dana dve osobe koje su potpuno  razlicite ali vi  jednostavno ne znate  koga da odaberete  i to vas  zaista muci.

  RAK

Vi uvek slusate glas svog srca ali danas je najbolje da budete realni i da slusate   samo ono sto vam porucuje razum. To  je jedini nacin da se ne razocarate   jer su nazalost velike sanse da bi moglo doci do toga.Pazite  kome verujete.

LAV

Ako ste u vezi danasnji dan provedite sa voljenom osobom. To ce svakako moci da vam prija. Ali za slucaj da ste slobodni imajte na umu da ovo nece  biti idealan dan za nove romantice susrete. Odgodite sve za sutra.

DEVICA

Vasa   ljubavna situacija je ovih dana pod velikim znakom pitanja. Vi sami ne znate sta zelite,ali  pri tome  pokusavate da prebacite na partnera sve i da njega krivite za vase sukobe. Pogledajte istini u oci i prihvatite i vas deo krivice.

VAGA

Kada u nekom odnosu ne ide kako treba nikada nije kriva samo jedna osoba. Morate to da shvatite i da zajednickim snagama sa vasom voljenom osobom pokusate da nadjete resenje za sukobe koje imate. Tamo gde postoji ljubav sve je moguce dovesti u red.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2