NAJVREDNIJI ZIVOTNI SAVETI ikada:Izaberi MUDRACA i dobices DRAGOCENE SAVETE kako da IZBEGNES ZLO i SUZE, a DOBIJES LJUBAV?

NAJVREDNIJI ZIVOTNI SAVETI ikada:Izaberi MUDRACA i dobices DRAGOCENE SAVETE kako da IZBEGNES ZLO i SUZE, a DOBIJES LJUBAV?

10. travnja 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI MUDRACA

BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali mudraca broj jedan, imate  bogato zivotno iskustvo i mnogo momenata u zivotu.Vi ste iskusili sve sto vam se nametalo, ili vam je zivot skoro sve nametao, onako naizmenicno i bespostedno.

Vi ste se prvo borili da se izborite, pa ste i plakali i padali. Od vas su svi drugi bili srecniji, bar vam se tako cinilo. Smatrali ste da zasluzujete mnogo vise, pa ste se trudili da se otmete utisku poraza.

Zato ste padajuci uvek bili duplo jaci pri ponovnom pokusaju.

Vas su porazi ocvrsli, i samo ste tako uspeli. Vasa mudrost i velika promisljenost  ce vas uvek izbaviti od loseg. Zato se uvek drzite  mudrih odluka, nikada brzih  i nikad naglo donesenih.

Samo nastavite tako i ne bojte se za svoje odluke.

Kada ih donosite mudro, one ce biti, ne samo zrele, nego i dace rezultate.

AKO STE IZABRALI MUDRACA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali ovog mudraca, naglo ste ostarili, pa ste se predali dogadjajima. Imali ste mnogo teskih trenutaka, a imacete ih jos. Zivot ih nosi i odnosi, kako vama tako i drugima.

Kao da ste neko drugi, pognuli ste glavu i jedva vladate pod naletom teskih trenutaka. Da ne biste patili i lili suze zbog bilo cega, trznite se!

Morate se drznuti da podignete glavu, cak i kada je trebate pogeti.

Sve dok je vasa savest cista i mirna, vi smelo koracajte kroz zivot. Borite se svojim postenim stavom i snagom.

Ne smete se saginajti ni pred ljudima, ni pred problemima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2