VENERA  i JUPITER DONOSE LJUBAV i BOGASTVO: Evo kome se od 10. aprila SMESE NAJLEPSI TRENUCI IKADA!

VENERA i JUPITER DONOSE LJUBAV i BOGASTVO: Evo kome se od 10. aprila SMESE NAJLEPSI TRENUCI IKADA!

11. travnja 2021. 0 By Maja

RAK

Pred vama je jedan period u kojem za probleme necete znati. Venera i jupiter vam donose srecu kakvoj se nikada niste mogli nadati. U zadnje vrijeme mnogo toga vam nije islo po planu, ali vi ste uvijek znali da se borite za sve sto vam je bitno.

Uporni ste i necete tek tako popustiti od svojih ciljeva. Vi ste zodijak koji zna da se izbori za ono sto mu u zivotu nesto znaci, ali zadnji period nije vam bio od velike koristi.

Mnogo poslovnih problema vas je zadesilo, ali i malo vise srece na polju ljubavi bi vam dobro doslo. Osoba ste koja nikada nece prestati da se bori za svoju srecu. U periodu koji je pred vama mnogo toga ce vam krenuti na bolje. Na poslovnm polju dolazi do velikih promjena koje ce vam znaciti mnogo. Ono sto ste imali u planu , to cete i postici.

Naravno da novcana sreca nece izostati, jer pred vama je period u kojem cete imati vise novca nego sto ce vam biti potrebno.

I na polju ljubavi dolazi do velikih promjena, jer probleme kojse ste do sada imali sa voljenom osobom mozete zaboraviti. Pred vama je velika sreca koja ce vam mngoo znaciti jer napokon ce sve biti onako kako ste zeljeli.

 

VAGA

Vi ste zodijak koji nikada nije zelio da se preda svojoj losoj sreci. Isitina je da vam mnogo toga prosto nije islo po planu, ali vi ste uvijek bili odlucna osoba koja je znala sta zeli. Vjerujete u sebe, to vam je veliki plus , jer vi imate veliko samopouzdanje, i znate da sa mnogo truda mozete postici sve.

Ipak , malo vise srece ne bi bilo na odmet.

Pred vama je jeda period u kojem cete rijesiti svoje poslovne probleme, i samim tim novci stizu koji su vam i potrebni. Pred vama je velika sreca i na  polju ljubavi ,jer ukoliko ste sami u ovom periodu upoznajete ljubav svog zivota.

Vage koje su u vezi samo ce uzivati sa voljenom osobom i za probleme nece znati.

Vrijeme je za veliku srecu koju ste vi iskreno zasluzili. Vama ce sve polaziti za rukom i vi problemima mozete zauvijek reci zbogom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2