LJUBAVNI HOROSKOP za 14.APRIL: Bice ovo  ODLICNA PRILIKA da se jednom znaku desi FATALNA LJUBAVNA PRICA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14.APRIL: Bice ovo ODLICNA PRILIKA da se jednom znaku desi FATALNA LJUBAVNA PRICA…

13. travnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Dan koji je pred vama ce biti zanimljiv.   Ovo se narocito odnosi na ljubav  jer cete doziveti da vam neko izjavi ljubav.  Ako    ste zainteresovani za ljubav,ovo je odlicna prilika da vam se i desi.

 

BIK

Ovo ce biti dan koji ce biti savrsen za posao i moci cete da  dokazete koliko vredite i koliko ste zapravo sposobni u onom sto radite. Danasnji dan ce biti  prilika da dobijete unapredjenje. Ali,zato u ljubavi vas ocekuje prava katastrofa,dalje od emocija danas…

BLIZANCI

Sve se moze sto se hoce ako je ta zelja iskrena i iz srca. Zato je nas savet da u toku danasnjeg dana skupite dovoljno hrabrosti da neke   stvari koje osecate i kazete i priznate jer je sigurno da necete zazaliti.  Ponos vam srecu sigurno nece doneti.

 

 

RAK

Ovo ce za vas biti dan kada cete imati dilemu sto se tice ljubavi. Vas parnter i i vi se nimalo ne slazete    u nekim  stvarima i tesko cete naci  kompromis za resenje problema koje cete danas imati. Pokusajte da stvari sagledate iz nekog drugog ugla.

 

 

LAV

Danas cuvajte svoje zivce jer su velike sanse da ce neko da vas iznervira. Ovo se narocito odnosi na posao jer ce na radnom mestu doci do velikih promena. Nemojte  dozvoliti da vas stres utice na emotivnu  situaciju i da ispasta vas partner.

DEVICA

Shvatite da  neke stvari ne mozete da promenite i da se zbog toga ne treba nervirati.  Danas je sasvim sigurno da ce doci do odredjenih promena sto se tice ljubavi. Trebace vam vise odmora  odnosno vise samoce,jer vam to sad najvise prija.

 

VAGA

Morate da znate sta je ono sto zelite jer jedino tako mozete da dodjete do svog cilja. Danas obratite paznju da ne povredite nekog u cilju da ostvarite svoje snove –   jednostavno pazite da neka vasa odluka ne bude imala velike posledice.

 

SKORPIJA

Ocekujte poziv od  osobe sa kojom ste do nedavno imali  kratku aferu. Vama je potrebno vise   od avanture odnosno necija ljubav i paznja. Danas cete mozda upravo to dobiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2