LJUBAVNI HOROSKOP za 14.APRIL: Bice ovo  ODLICNA PRILIKA da se jednom znaku desi FATALNA LJUBAVNA PRICA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14.APRIL: Bice ovo ODLICNA PRILIKA da se jednom znaku desi FATALNA LJUBAVNA PRICA…

13. travnja 2021. 0 By Lala

STRELAC

Previse paznje  posvecujete svom poslu. To ne mora da bude lose ali imajte na umu da zbog posla ne smete zapostaviti privatni zivot. Dragi ljudi   osecaju da ste ih nekako zapostavili,a ovo se narocito odnosi na vasu voljenu osobu koja vam to nece oprostiti.

JARAC

Ponos vam je  veoma vazan i rizikujete da zbog njega izgubite   neke ljude koje volite.Ali, to bas i nije greska, buduci da ste konacno shvatili da ste svoje srce davali onima koji vas nisu zasluzili.  Ovo nece biti greska koju je lako ispraviti.

VODOLIJA

Ne brinite se,  iako cete danas imati probleme to nije nista zbog cega bi ste trebali da se mnogo nervirate i brinete .To je samo do loseg polozaja zvezda ali ce sutra vec sve biti mnogo  bolje. Nas savet je da ovaj dan provedete kraj onih koje volite.

RIBA

Danas izbegavajte donosenje vaznih odluka. Mogli bi ste napraviti gresku koja ce vas skupo kostati.Umesto toga se potrudite da se drzite po strani i pustite neke druge ljude da urade po svome.Ako ste u vezi,pitajte  partnera za misljenje ako nesto odlucite.

Stranice: 1 2