Ovi zodijaci ce  uskoro UPOZNATI svoju SRODNU DUSU i sa njom do KRAJA ZIVOTA OSTATI !

Ovi zodijaci ce uskoro UPOZNATI svoju SRODNU DUSU i sa njom do KRAJA ZIVOTA OSTATI !

20. travnja 2023. 0 By Maja

BIK

Vama jako tesko pada to sto ste sami. Vi ste zodijak koji zeli ljubav u svom zivotu, ali moramo reci da ste i postali veoma oprezni. Bivsa ljubav vam nije donijela veliku srecu, mada ste vi sa tom osobom imali velike planove.

Vasa ljubav je bila iskrena , al iljubav vaseg bivseg partnera nije.

To saznanje vam je slomilo srce, i ne zelite da ponovo tako lako nekome poklonite svoje srce. Vi ste zodijak koji zeli iskrenu ljubav, ali strah je uvijek prisutan da bi ponovo mogli biti razocarani. Uskoro necete tako razmisljati, jer vi cete vrlo brzo da upoznate jednu osobu koja ce se ispostaviti kao vasa srodna dusa.

I ona je prosla mnogo boli u ljubavi i zeli kao i vi samo iskrenu ljubav . Ta ljubav ce se desiti , jer vi cete na prvi pogled znati da je to osoba za sva vremena.

Vas osjecaj vas nece prevariti, jer vi zaista upoznajete osobu sa kojom cete biti sretni do kraja zivota. Za razocarenja sa novom ljubavi necete znati. Vasa ljubav ce biti postovna jer vi cete biti mnogo voljeni. Istu tu ljubav cete i vi sami pruziti vasem voljenom bicu koje ce uskoro krociti u vas zivot.

Velika ljubavna sreca je pred vama u kojoj cete vi iskreno uzivati, i mnogo u zivotu zajedno postici.

Necete imati nikakve sumnje, jer toj osobi ce iskrenost biti na prvom mjestu. Veliki ste sretnik kojeg ce amorova strijela napokon da pogodi. Vi cete biti samo sretni, ali tu srecu ste iskreno zasluzili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2