Ovan pred RASKIDOM,Vaga ce saznati da NIJE VOLJENA,a evo koji zodijak ce DOBITI VELIKI NOVAC…

Ovan pred RASKIDOM,Vaga ce saznati da NIJE VOLJENA,a evo koji zodijak ce DOBITI VELIKI NOVAC…

14. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vi ste zodijak koji je uvijek mnogo cinio za svoju ljubavnu srecu. Vjeran ste partner koji mnogo cini za voljenu osobu, jer vi zelite uvijek da dokazete svoju ljubav. Uvijek ste i znali da se borite za svoju ljubavnu srecu, jer vi ste bice koje iskreno voli i koje ne umije da sakrije svoja osjecanja.

Veza u kojoj se trenutno nalazite nije savrsena, ali vi ste do sada pokusali sve kako bi vam krenulo na bolje.

Zelite da vjerujete da je vasa ljubav jaca os vakog problema, ali uskoro cete saznati bolnu istinu. Promjene koje su se desavale u vasoj vezi nisu bile slucajne. Vas partner vam mnogo toga krije, ali vi cete uskoro saznati cijelu istinu. Nazalost ta istina ce vam slomiti srce, i vi cete donijeti jednu odluku koja vam nece lako pasti.

Pred vama je raskid sa vasim partnerom, jer preko nekih desavanja prosto necete moci preci.

Vi cete saznati da ljubav vaseg partnera nije bila iskrena, dok ste vi cinili sve kako bi vam krenulo na bolje. Vas partner prosto ne umije da cijeni vasu iskrenu ljubav, ali steta je na njegovoj strani a ne na vasoj.

Vi cete biti razocarani, ali imajte na umu da vi zasluzujete samo iskrenu ljubav  i nista manje od toga.

Pred vama je jedan tezak period, ali vi cete pronaci snagu da krenete dalje, jer od ljubavi vi sigurno necete odustati.

 

VAGA

Kao i ovan , vi ste zodijak koji voli iskreno i koji nikada nece ni pomisliti da prevari ili izda voljenu osobu. Vasa ljubav je sami iskrena, i vi cinite sve za svoju ljubavnu srecu. Mnogo cinite, mada u zadnje vrijeme imate osjecaj da je to vasem partneru svejedno. Koliko god vi truda ulagali da vam krene na bolje, vas partner kao da sve sto cinite uzima zdravo za gotovo.

Uskoro cete saznati zasto je vas partner takav prema vama, ali cete i saznati da niste iskreno voljeni.

U zivot vaseg partnera je usla jedna druga osoba i njegova osjecanja prema vam prosto vise nisu ista. Mada ce vam to saznanje slomiti srce, vi cete imati snage da krenete dalje, jer vas prava sreca tek ocekuje.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2