Pred OVIM znacima je LJUBAV IZ BAJKE-do KRAJA PROLECA ce UPOZNATI LJUBAV svog ZIVOTA!

Pred OVIM znacima je LJUBAV IZ BAJKE-do KRAJA PROLECA ce UPOZNATI LJUBAV svog ZIVOTA!

20. travnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji vjeruje u pravu ljubav, ali ona se do sada prosto niej desila. Pogresne ljubavi su vas kostale mnogo boli i razocarenja , ali vi nikada niste prestali da vjerujete u svoju srecu.

Osoba ste koja uprkos svim razocarenjima zna da i za nju ljubavna sreca postoji.

Vi ste zodijak koji iskreno voli, i koji ne zeli da sakriva svoja osjecanja. Vama je ljubav uvijek bila na pvom mjestu, jer vi ste rodjeni da iskreno volite. Nije vasa krivica sto vasa zadnja ljubav nije znala da cijeni ono sto ima. Dok ste vi bili odan i posten partner, vasa bivsa ljubav to nije znala da cijeni, ali to vise nije vas problem. Vi ste krenuli dalje sa svojim zivotom u nadi da cete pronaci iskrenu srecu.

Vas osjecaj vas nije prevario, jer pred vama je susret sa vasom velikom ljubavi.

Vi cete se zaljubiti na prvi pogled, ali ovaj put u pravu osobu koja ce u vas zivot samo veliku srecu donijeti. Pred vama je poznanstvo sa vasom velikom ljubavi, i vasa sreca napokon pocinje da vas prati na svakom koraku. Do kraja proljeca vi cete samo za iskrenu ljubav znati.

 

VAGA

U zadnje vrijeme ste morali da se suocite sa velikom boli. Osoba koju ste ludo voljeli vas je mnogo razocarala, ali u ljubav vi vjerune gubite. Ma koliko god vase srce bilo slomljeno, vi ste se nadali velikoj sreci jer vi ste zodijak koji zna da sreca postoji.

Za vas velika sreca uskoro nastupa, jer vi cete vrlo brzo da upoznate svoju veliku ljubav.

Pred vama je jedan susret koji ce sve da promjeni , ali ovaj put za bol necete znati. Velika ljubavna sreca je pred vama koja ce vam znaciti mnogo u zivotu. Sa osobom koju cete upoznati vi cete postici sve sto ste zeljeli.

Veliki ste sretnik  jer u vas zivot dolazi osoba koja ce vas ludo voljeti.

Velika sreca je pred vama koja ce vam mnogo znaciti, jer takvoj sreci ste se uvijek nadali. Do kraja proljeca nastupa jedan novi ocetak sa velikom ljubavi koja ce zauvijek ostati u vasem zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2