IZABERI BUKET  i saznaces svoju LJUBAVNU SUDBINU-biraj pazljivo,jedan je znak da ce TVOJA LJUBAV UVENUTI…

IZABERI BUKET i saznaces svoju LJUBAVNU SUDBINU-biraj pazljivo,jedan je znak da ce TVOJA LJUBAV UVENUTI…

17. travnja 2023. 0 By Maja

BUKET BROJ 1

Ti si osoba kojoj je ljubav uvijek bila na prvom mjestu. Uvijek si znao da cijenis ljubav, ali mnogo srece do sada nisi imao. Kao da biras pogresne partnere koji prosto ne umiju da budu sa osobom koja je iskrena i koja ne krije svoja iskrena osjecanja.

Ti si pored svega i veoma iskrena osoba koja nema dlake na jeziku. Uvijek si iskren i prema sebi i prema osobi koju volis.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Veza u kojoj se trenutno nalazis te cini sretnom , ali isto tako te prate velike sumnje kada je vjernost tvog partnera u pitanju. Mada zelis da znas istinu, istovremeno se je i plasis jer ti si bice koje ne  moze da podnese jos jedno razocarenje.

Nazalost buket kojeg si izabrao sluti uoravo onome cega se ti plasis. Tvoj partner ti nije vjeran,  i vasa ljubav ce vrlo brzo uvenuti. Nece ti biti lako, ali tebi nije sujdeno da ostane sam. Sa sadasnjim partnerom neces imati srecu kojoj si se potajno nadao, ali prava ljubav tebe jos ocekuje.

Sudjeno ti je da ova ljubav uvene, ali nova koja te u bliskoj buducnosti ocekuje nikada te nece razocarati. Sa tom ljubavi ti ces ostati do kraja zivota, jer to ce biti tvoja velika ljubav, tvoja srodna dusa.

 

BUKET BROJ 2

Ti si osoba koja je uvijek imala vjeru da ce prava ljubavna sreca na njena vrata pokucati. Ti tacno znas sta zelis , a sta ne jer ti ne dozvoljavas da se sa tvojim osjecanjima neko samo igra. Ti si postovao svog partnera, ali isto to postovanje ocekujes zauzvrat.

Trenutno si sam i tvoja  zadnja ljubav te je mnogo razocarala. Ali ti nisi prestao da se nadas da ce prava ljubav i tebe pogledati. Buket kojeg si izabrao pokazuje nato da ces jos neko vrijeme  ostati sam.

Tek krajem godine ti ces upoznati svoju veliku ljubav koja ti je uvijek bila sudjena. Velike promjene ce se desiti u tvom zivotu i niko sretniji od tebe nece biti.

Pred tobom je poznastvo sa osobom sa kojom ces u narednoj godini uploviti u bracnu luku. Tebe prava ljubav jos ceka, ali kada se vasi pogledi sretnu, ti ces znati da je to ljubav na koju si uvijek cekao. Veliki si sretnik jer sa tom osobom ti ces postici mnogo u svom zivotu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2