IZABERI  svog SRECNOG LEPTIRA-donosi ti SRECNU VEST: Jedna je znak LJUBAVI NA PRVI  POGLED

IZABERI svog SRECNOG LEPTIRA-donosi ti SRECNU VEST: Jedna je znak LJUBAVI NA PRVI POGLED

15. travnja 2023. 0 By Maja

SRETNI LEPTIR BROJ 1

Nema nikakve sumnje u to da si ti osoba koja zna da se bori za svoju srecu. Veliki si radnik koji ne ocekuje da mu zivot bilo sta pokloni. Nisi naucio da koracas laksim putem, jer za sve u zivotu si se morao dobro potruditi.

Iskrena si i postena osoba koja ne zeli da zavisi od drugih, vec samo od svog postenog rada. Nije ti u zivotu uvijek bilo lako, ali ti si osoba koja nikada nije prestala da se bori za svoje bolje sutra.

Iza tebe mozda jesu razocarenja, ali nikada ti ta razocarenja nisu oduzela vjeru da ce biti bolje. Sreca je za tebe nesto za sto se moras boriti,jer nije ti uvijek bilo sudjeno da ta sreca tek tako udje u tvoj zivot.

Ipak, sudbina sa tobom ima predivne planove jer uskoro ce velika sreca da pokuca na tvoja vrata. Do sada si morao za sve da se boris, ali uskoro ce sve da postane lakse u tvom zivotu.

Leptir kojeg si izabrao sluti velikoj novcanoj sreci koja ce mnoge probleme iz tvog zivota izbrisati. Velike promjene dolaze koje ce u tvoj zivot samo veliku srecu donijeti.

 

SRETNI LEPTIR BROJ 2

Iza tebe je jedan tezak period u kojem si morao da se suocis sa velikim problemima. Uprkos svemu sto si morao proci ostao si optimistican da ce i tebe velika sreca jednog dana pogledati. Uvijek si se nadao samo dobrom jer ti nikada nisi dozvolio da tuga vlada u tvom zivotu.

Osoba si koja se mnogo trudi da joj bude bolje, i bolje tebi i dolazi.

Mnogo toga ce se u tvom zivotu uskoro promjeniti. Leptir kojeg si izabrao sluti velikim promjenama na bolje. Pred tobom je velika sreca koja ce mnoge probleme iz tvog zivota izbrisati. Dolazi jedan period u kojem ces samo za veliku srecu znati . Pred tobom je sreca u koju nikada nisi prestao vjerovati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2