Ova  TRI  zodijaka ce  ZAPROSITI SVOJU VOLJENU osobu u narednih  SEDAM DANA ili ce biti ZAPROSENI!

Ova TRI zodijaka ce ZAPROSITI SVOJU VOLJENU osobu u narednih SEDAM DANA ili ce biti ZAPROSENI!

22. travnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste bice koje zivi za ljubav. Uvijek ste to cinili, i nema sumnje da cete to uvijek ciniti. Osoba ste koja iskreno vjeruje u pravu ljubav i koja je mnogo sretna sa osobom sa kojom ste u vezi. Vasa ljubav traje dugo, jer to je za vas prava ljubav koja prosla mnoge testove zivota.

Osoba ste koja cijeni i postuje ljubav kao malo ko drugi, ali i bice koje postuje brak i srecu i probleme koje on sa sobom donosi. Ipak, do sada niste izgovorili sudbonosno da, mada imate veliku zelju da sa voljenom osobom udjete u  bracnu luku.

Ono sto ce se desiti u narednih sedam dana , vas ce ostaviti bez teksta, jer pred vama je prosidba o kojoj ste uvijek sanjali.

Voljena osoba ce da postavi sudbonosno pitanje, i vasoj sreci nece biti kraja.  Pred vama je velika sreca , jer to pitanje ce mnogo toga da promjeni. Do sada ste ponekad imali sumnje da li vas partner iskreno voli, ali uskoro cete imati priliku da se uvjerite da ste vi za njega jedina osoba na svijetu.

Mnogo ste voljeni, i to ce vam vas partner i dokazati. On zeli zivot samo sa vama , i vi cete na to rado pristati. Velika je ljubav izmedju vas za koju ste se iskreno izborili.

 

VAGA

Ljubavna sreca je vama naklonjena, ali vi ste se za tu srecu itekako znali izboriti. Razna desavanja su iza vas i voljene osobe, ali vi ste se svakoj zivotnoj oluji znali suprostaviti. Zajedno ste jaci u svim zivotnim situacijama, ali ono sto vi zelite vise od bilo cega je vjencanje sa osobom vasih snova.

Do sada vas prartner nije postavio pitanje koje bi vama veliku srecu donijelo.

Vas partner vas mnogo voli, ali vi mislite da se on plasi braka, i shodno tome sami cete postaviti pitanje jer ne zelite vise da cekate. Vi cete u narednim danima skupiti hrabrosti, i voljenoj osobi postaviti sudbonosno pitanje.

Pratit ce vas trema, ali za to nemate razloga jer odgovor ce biti : DA. Pred vama je velika sreca, jer pomalo ste imali sumnje da li je vas partner u opste spreman na brak. Jeste, ali samo sa vama jer vi ste osoba koju voli vise od bilo koga.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2