Tri znaka Zodijaka USKORO očekuju DRASTIČNE promjene: Jedan će se LUDO ZALJUBITI….

Tri znaka Zodijaka USKORO očekuju DRASTIČNE promjene: Jedan će se LUDO ZALJUBITI….

17. travnja 2022. 0 By Lala

 

SKORPIJA

 

Mjesec koji je pred nama za vas znak ce znaciti veomakompleksan period. Naime, zvijezde ce vam pokazati i svoju nemirnu stranu, i za kratko vrijeme cete izgubiti kontrolu nad svojim zivotom. Konci vise nece biti u vasim rukama. Ova promjena prvenstveno se odnosi na vasu zivotnu rutinu, koliko god vi ne zeljeli da priznate da je cak i vi imate.

 

Pripremite se da se suocite sa svojim egom, jer u velikoj mjeri od njega vam i pocinju svi problemi.

Tesko je priznati sebi ponekad poraz ali morate shvatiti da rtek kada to uradimo zatvaramo to poglavlje zivopta koje i treba da ostane iza nas. a vi sebi taj luksuz nikako ne dozvopljavate. stalno vrtite nanovo situacije koje nikako da svarite i  krenete dalje. Onog trenutka kada uzvidite svoj problem tada cete vidjeti i moguce resenje. Sve je u vasoj glavi, a naredni period ce vas jako uzdrmati ako nastavite tako da se ponasate.

Vrijeme je da iskoristite haos koji ce vas zadesiti i da okrenete stvari u svoju korist. Otvorite oci i obracajte paznjuz na sitnice.

 

 

VODOLIJA

 

Mnoge promjene ce se desavati krajem godine ali vas ce zaista da zadesi mozda cak i najveca. Vas znak ce potpuno biti izlozen uticaju Neptuna koji neosporivo u vama budi bunt. Takodje, na povrsinu izlaze sve vase vrline kojima cete naprosto da zaslijepite sve oko sebe. Da li ste svjesni da cete u nekom narednom periodu moci da ostvarite sve sto imate na umu i da manipulisete kompletnom zivotnom situacijom.

 

Mozda cak i po prvi put u zivotu osjeticete veliko zadovoljstvo i trijumf. Vodolije ce da uspiju da otjeraju negativne ljude i to potpuno nesvjesno. Bliski ljudi ce vam prvo ukazati na promjenu u vama jer vi je necete odmah primjetiti. Najbitnije je da slusate svoj unutrasnji osjecaj i po njemu se i ponasate

. Sami cete pokrenuti lavinu promjena, od sitnih i malih svekodnevnih navika. Do velikih odluka koje nikako niste imali hrabrosti da prelomite. Sada cete sve od jednom da pokrenete i osjecacete se odlicno zbog toga. Budite pazljivi da od prevelike doze ambicioznosti ne zapocnete previse stvari koje necete stici privesti kraju. Pametno, jer hrabrosti vec imate…

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2