ZLATNA PAHULJICA koju IZABERES ima ZADATAK da OSTVARI  TVOJU ZELJU-saznaj KADA ces DOBITI ono sto ISKRENO ZELIS!

ZLATNA PAHULJICA koju IZABERES ima ZADATAK da OSTVARI TVOJU ZELJU-saznaj KADA ces DOBITI ono sto ISKRENO ZELIS!

15. travnja 2023. 0 By Lala

AKO SI  IZABRAO PAHULJICU BROJ JEDAN:

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ti dolaze jako lepi dani.

Dakle, vrlo su velike sanse da ces u danima koji su pred nama dobiti ono do cega ti je najvise stalo. No, to ne znaci da  treba da se opustis vec da se jednostavno iskreno i svim srcem boris za ono sto tvoje     srce  zeli.

Zivot je samo jedan, i nema sumnje da se tebi smese  velike prilike i mogucnosti koje treba da  iskoristis. Ono sto je takodje jako vazno jeste da moras da imas na umu da treba  da budes strpljiv ali i da cuvas ono sto  imas.

Neki ljudi     su nezahvalni ali ti ni u kom slucaju ne smes da budes takav. Jer, jako je vazno da se prepustis i  uzivas u onome sto imas.  No, nemoj ocekivati previse, jer onaj ko previse ocekuje na kraju moze da bude jako razocaran i jako povredjen.

 

AKO SI  IZABRAO   PAHULJICU BROJ DVA:

Samo je pitanje dana  kada ce doci do toga da dobijes ono sto zelis.

Sada je vecina tvojih  zelja na korak od ostvarenja,    ali ono  sto moramo da kazemo jeste da nista ti nece  pasti sa neba. Izbori se za svoje zelje odnosno pocni da se boris  za njih  i mnogo toga ce ti samo  nametnuti i doci na    dohvat ruke.

Ako si sada usamljen moramo da kazemo da je samo pitanje dana kada ce se u tvom   zivotu pojaviti osoba koja ce   umeti da u tebi probudi najlepse moguce emocije. I nemoj da se bojis  da joj das sansu… Jer, nekada je najbolje i najpametnije rizikovati jer  se nekada desi da    onda  kada rizikujemo dobijemo i vise od onoga sto smo zeleli.

Moramo da dodamo da je takodje jako vazno da  ne zapostavis druge ljude,  one do kojih ti je stalo, i one koji su ti bili podrska.. Onda kada nisi nikog  imao.

Posveti se sebi jer najlepse stvari dolaze  onda kada se najmanje nadamo. Cini se da su dani koji su pred tobom   prilika da uzivas na svaki moguci nacin.

Dani kada ces moci da kazes da si srecan…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2