DNEVNI HOROSKOP za 18.APRIL: NEDELJA JE, dan za LJUBAV – UZIVAJTE i PREPUSTITE SE…

DNEVNI HOROSKOP za 18.APRIL: NEDELJA JE, dan za LJUBAV – UZIVAJTE i PREPUSTITE SE…

17. travnja 2021. 0 By Lala

OVAN

Danas zaobiđite sve nesuglasice i rasprave. Zvijezde nisu na vašoj strani, i zato je bolje da se malo povučete. Mada uvije težite ka tome da sve rasprave  pokušate smiriti, danas se sklonite od svega što će vam stvarati nervozu. Dovovljno ste opterećeni na poslu, pokušajte bar ovu nedelju malo da se odmorite od svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dan je savršen za neke odluke, koje će vam se u narednim danima isplatiti. Mada ste željni odmora, pred vama su ipak neke poslovne obaveze koje trebate riješiti. Malo odmora, malo rada i naredni dani donose novčane dobitke koje ste dugo očekivali.

 

BLIZANCI

Već duže vrijeme vam jedna osoba ne izlazi iz glave. Počeli ste da osjećate ljubav prema njoj, i danas skupite hrabrosti i recite joj vaša osjećanja. Jedan poziv na kafu bi mogao promijeniti sve. Vama je ljubav suđena sa tom osobom, ali vi morate napraviti prvi korak.

 

RAK

Mada nedeljom pretežno svi odmaraju, vi će te biti puni ambicija da napravite jedan  poslovni plan na kojem već dugo radite. Želite što bolji rezultat na poslovnom polju, tako da će vama ova nedelja biti radna. Ipak , odvojite malo vremna za voljenu osobu, premalo pažnje joj posvećujete u poslijednje vrijeme.

 

LAV

Želite svoj mir, ali neke osobe danas rješavajau svoje probleme preko vaših leđa. Za to ste vi krivi, jer ste dozvolili da se sve prelama preko vas. Danas budite odlučni i odmaknite se od osoba koje svoje probleme sigurno mogu riješiti i bez vaše pomoći. Nemojte im popustiti, danas pokažite svoju ponosnu stranu. Ukoliko to dopustite ovo će biti dan za zaborav.

 

DJEVICA

Sreća vama ne znači ništa ako pored sebe nemate osobu koju volite. I ako se vaša veza počela bližiti kraju, vi će te uporno pokušavati da sve vratite na staro. Uzalud se trudite, jer je vaš partner već donio odluku. Neke greške ne možete ispraviti i sa tim se morate pomiriti. Razočarenje je pred vama, ali vi ste jaka osoba .

 

Nastavak na slijedećoj stranici…

Stranice: 1 2