27. APRILA je   FENOMENALNI  SUPER MJESEC: Ovo je VRIJEME za POMIRENJA, za VRACANJE BIVSE LJUBAVI i  STICANJE VELIKOG BOGASTVA!

27. APRILA je FENOMENALNI SUPER MJESEC: Ovo je VRIJEME za POMIRENJA, za VRACANJE BIVSE LJUBAVI i STICANJE VELIKOG BOGASTVA!

18. travnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Vec duze vrijeme zelite da pruzite ruku pomirenja jednoj osobi, ali su vas pratile nedoumice.

Ipak zahvaljujuci ovom fenomenu vi cete uspjeti da predjete preko svog ponosa i da oprostite. Nema sumnje da ce vas taj gest mnogo usreciti jer ta osoba vam znaci mnogo.

 

BIK

Vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja vas ocekuju tokom, ali poslije 27. aprila. Enrgija ovog mjeseca pruza vam priliku da nastavite i poslije uspjeha na poslovnom polju koji je pred vama .

Vi cete biti samo sretni i zadovoljni sa sobom.

 

BLIZANCI

Ovaj datum ce se duboko urezati u vase sjecanje, jer slobodni blizanci upoznaju svoju veliku ljubav.

Pred vama je poznanstvo sa vasom velikom ljubavi, i samo sreca ce da vas prati. Vrijeme je i bilo da se vasi putevi spoje, a ruzicasti super mjesec ce omoguciti da se to desi. Njegova energija je fenomenalna.

 

RAK

Vi cete ostvariti velike novce, koji ce vas mnogo usreciti. Ruzicasti super mjesec vam omogucava da napokon ostvarite sto ste zeljeli kada je novac u pitanju.

I na polju ljubavi vi cete biti samo sretni, jer vas partner pravi jedan potez koji ce vas mnogo usreciti. Jedna velika zelja ce se ispuniti.

 

LAV

Vi cete uspjeti da rijesite mnoge probleme koji trenutno prate vasu vezu.

Ruzicasti super mjesec vam pruza pozitivnu energiju koja ce vam omoguciti da bez problema i nesuglasica rijesite sve sto vas je do sada mucilo. Vrijeme je za ljubavnu srecu.

 

DJEVICA

Bivsa ljubav vam ne da mira, jer vi ne mozete da prestanete da mislite na svoju bivsu srecu.

Vi cete pozeljeti da vidite svog bivseg partnera, i vas susret ce biti poseban. I vasa bivsa ljubav zeli da se vrati u vas zivot, i niko sretniji od vas nece biti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2