IZABERI KRALJICU i saznaj da li ti je SUDJENO da OSTVARIS SVOJE SNOVE ili da PATIS do KRAJA ZIVOTA!

IZABERI KRALJICU i saznaj da li ti je SUDJENO da OSTVARIS SVOJE SNOVE ili da PATIS do KRAJA ZIVOTA!

18. lipnja 2023. 0 By Maja

KRALJICA BROJ 1

Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u svoju srecu, jer za tu srecu si se i sam uvijek mnogo trudio. Ti si neko ko nece lako odustati od svoje srece, jer ti si rodjeni borac koji nikada ne odustaje. Iza tebe su razna desavanja koja ti nisu lako pala, ali ti si uvijek pokusavao da iz svake situacije  izvuces samo najbolje.

Ti si bice koje zna da se za svoju srecu mora boriti, jer nista u zivotu tebi nije bilo poklonjeno.

Za svoju srecu zelis da se izboris jer ti najbolje znas koliko ta sreca od tebe zavisi. Ti ces imati mnogo srece u svom zivotu, jer tebe ce velika sreca pogledati kada se najmanje budes nadao. Sudjeno ti je da ostvaris svoje snove, i da postignes sve sto si palnirao u svom zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred tobom je buducnost koja ce sve promjeniti, jer srecu koja ce tebe pratiti ti si iskreno zasluzio.

Sudjeno ti je da se svi tvoji snovi ostvare, jer ti si bice koje  nikada nije prestalo da se bori za svoju snove. Ti ces imati mnogo srece u svom zivotu, jer takva sreca kao sto ce biti tvoja ne desava se svakome.

 

KRALJICA BROJ 2

Mnogo truda ulazes u sve sto ti je bitno. Ti si osoba koja zna sta zeli, ali i koja ne obraca paznju da li ce na putu ka sreci povrijediti druge.

Osoba si koja mnogo misli na sebe, i koja nikome ne daje pardona.

Mnogo se boris za sebe, ali za druge skoro pa nikako. Nisi posebno naklonjen drugim ljudima, jer ni tebi niko nije  pomagao kada je tebi pomoc trebala.  Svoje misljenje nikada neces promjeniti jer ti si osoba koja vjeruje u sebe, ali koja cini mnogo pretzno za sebe.

Egoizam koji tebe krasi ne moze slutiti dobrom. Pred tobom je buducnost u kojoj ce se korak po korak tvoji snovi poceti rusiti.

Nisi i neces ni u buducnosti misliti na druge , tako da ni sreca nece mislirti na tebe. Nazalost tvoji veliki snovi se nece ostvariti i zbog toga ces u zivotu mnogo da patis. Karma je cudo, jer ona ce biti zasluzena za to da se tvoji veliki ciljevi ne ostvare.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2