Izaberi SLIKU koja te NAJVIŠE privlači i saznaj ŠTA te čeka u SKORIJOJ BUDUĆNOSTI

Izaberi SLIKU koja te NAJVIŠE privlači i saznaj ŠTA te čeka u SKORIJOJ BUDUĆNOSTI

19. travnja 2021. 0 By Admin 1

Slika broj 1

Ako je ova slika tvoj izbor, ona simbolizuje jako komlikovan odnos sa nekim. U cijeloj toj prici ti si ta koja se prilagodjavas u potpunosti. Osjecas da te to jako crpi, a ne zelis da prekines ovo sto si zapocela. Da li je to veza ili jos uvijek samo flert, nije ni bitno.Tvoja skrivena snaga i ono sto te sada cini najjacom, jeste tvoje strpljenje. Ali te s druge strane ono ukopava jer si zaboravila da se boris za ono sto volis i sto zelis da mijenjas. Nemoj da skrivas ono sto mislis jer tako sebi zadajes udarce, koji najvise bole.

 

Izbori se jednom, zauzmi se za ono sto bi ti zeljela, vidjeces kako ce odmah sve krenuti da se mijenja na bolje. Jer ako ne pokazes nikakav bunt znaci da se u potpunosti slazes sa svime sto ti je servirano. Ponekad je ustvari potrebno oblikovati, izbrusiti, poput kamena da bi dobile pravi oblik, tako i odnos izmedju dvoje ljudi.

 

 

Slika broj 2

U narednom periodu koji je pred nama, tebi ce uglavnom sve da ide od ruke. Ostani skoncentrisana na jednu stvar dok je ne zavrsis do kraja, jer bi ti moglo oduzeti vrijeme. Skrenuti te sa pravog puta ako sada zapocnes nesto novo, a nisi privela kraju planove koje si prethodno zapocela.

 

Nema potrebe da samu sebe zatrpavas obavezama, potrebno ti je da predahnes i zaustavis se malo, osjecas to i sama. Tvoja snaga sakrivena je u tvojim idejama, ali one nece propasti niti nestati. Bitno je da se dobro izorganizujes i vidjeces kako sve moze da funkcionise kako treba. Nema potrebe da srljas. Stani i skoncentrisi se na ono sto se trenutno desava i uspjeces bez vecih problema da dodjes do cilja.

 

 

Nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2