LJUBAVNI HOROSKOP za 20.APRIL: Neko zbog NOVCA GUBI SANSU da   OSTVARI svoje LJUBAVNE SNOVE!

LJUBAVNI HOROSKOP za 20.APRIL: Neko zbog NOVCA GUBI SANSU da OSTVARI svoje LJUBAVNE SNOVE!

19. travnja 2021. 0 By Lala

VAGA

Nista ne mozete dobiti na silu i to itekako treba da vam bude jasno.Imate kraj sebe osobu koja zeli da se borite za nju… Mada vi to bas i niste u stanju.Najbolje bi bilo kada   bi ste par dana bili sami… Iako ste shvatili sta je ono sto iskreno zelite.

SKORPIJA

Vi ste mnogo planirali kada je ljubav u pitanju,ali sve je to samo ostalo  na recima, na kojima ste ovih dana veoma jaki…Dok na delima stagnirate.Jedan Rak ocekuje da se izjasnite povodom toga sta osecate prema njemu. Vreme je da to uradite dok nije kasno.

STRELAC

Istina je da zanemarujete partnera ali to radite samo zato sto imate mnogo obaveza i zaista ne znate gde se nalazite ovih dana.Nadjite vremena za voljenu osobu bar u vecernjim casovima.Ona vas je itekako zeljna.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vas partner ce danas imati napad ljubomore i vi prosto necete znati kako da ga uverite i da mu dokazete da su vase emocije prema njemu iskrene i da nema razloga za to.Najbolje bi bilo kada ne bi ste reagovali na to ponasanje jer jedino tako nece doci do svadje.

 

VODOLIJA

Drage vodolije krajnje je vreme da otvoreno razgovarate sa voljenom osobom o vasoj vezi. Naime, na planu vase veze postoji mnogo problema, a vecinu tih problema je izazvao upravo vas partner. Medjutim, ono sto je najveci problem jeste to sto vas partner vesto izbegava bilo kakav razgovor.

RIBA

Pred vama je  jedan krajnje turbulentan dan.Nemojte  misliti da nije nemoguce da se danas zaljubite cak i ako ste u vezi.Zvezde su danas resile da se poigraju sa vasim emocijama tako da danas i ono sto je naizgled nemoguce postaje moguce.

Stranice: 1 2