Ovi zodijaci ce TOKOM LJETA morati da se bore sa SLOMLJENIM SRCEM!Izdati ce ih osoba za koju bi ONI DALI SVE!

Ovi zodijaci ce TOKOM LJETA morati da se bore sa SLOMLJENIM SRCEM!Izdati ce ih osoba za koju bi ONI DALI SVE!

20. travnja 2023. 0 By Maja

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji iskreno voli i koji nikada nece nu pomisliti na to da voljenoj osobi bude nevjeran. Kada je ljubav u pitanju vi cinite sve za voljenu osobu, jer vi ljubav ne uzimate zdravo za gotovo.

Emotivni ste i nikada necete pokusati da slazete ili da voljenu osobu prevarite.

U vasoj vezi postoje problemi, ali vi vjerujete da se zajedno sa voljenom osobom mozete suprostaviti svakom problemu. Vi prosto zelite da vjerujete da ljubav moze sve da pobijedi. Za voljeno bice cinite sve, jer zelite da dokazete koliko je vasa ljubav jaka.

Ipak tokom ljeta desava se nesto sto ce vam slomiti srce.

Pred vama je prevara od strane vaseg partnera za koju cete vi saznati. Mada  u pocetku necete ni zeljeti da povjerujete da bi vas partner mogao biti sa nekim drugim, istina ce nazalost biti veoma bolna. Pred vam je ljeto koje ne sluti sreci kada je ljubav u pitanju.

Mada vi svog partnera volite vise od bilo koga, preko prevare necete moci preci.

Raskid je pred vama koji ce vam jako tesko pasti. Mada ce se vas partner mnogo pokajati, vi necete moci oprostiti. Pred vama su desavanja tokom ljeta sa kojima cete se morati suociti, mada ce vam to jako tesko pasti. Ipak u ljubav vi necete gubiti nadu, jer ipak ste neko ko vjeruje da poslije svake zivotne oluje  mora doci sreca.

Vama sreca sa osobom sa kojom ste trenutno u vezi nije sudjena, ali vi cete svoju ljubav , svoju srodnu dusu do kraja godine upoznati.

Nije vam sudjeno da budete sami, jer mada cete morati proci kroz veliku bol, na kraju vas ipak ocekuje ljubavna sreca.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2