IZABERI ZLATNU RIBICU i saznaj  DA LI SE TVOJA ZELJA moze ISPUNITI: JEDNA je znak DA SI MNOGO GRESIO i DA CE TI ZELJA BITI USKRACENA!

IZABERI ZLATNU RIBICU i saznaj DA LI SE TVOJA ZELJA moze ISPUNITI: JEDNA je znak DA SI MNOGO GRESIO i DA CE TI ZELJA BITI USKRACENA!

13. veljače 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU

ZLATNE RIBICE BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali zlatnu ribicu broij jedan, skoro da i sami znate odgovor na pitanje vasih zelja i njihovih ostvarenja.

Vi ste mnogo gresili i to vam je tek sada jasno!

Sada kada ste konacno sami, kada ste se ohladili od svega i sabrali ste svoje racunice. Vasa osecanja su se ohladila, ali ne do te mere da ih nemate. Istina je suprotna tome!I vi volite ali ste ponosni!

Evo vas sada u samoci hladnih zidova u kojima odjekuje tama, a mogao je odjekivati vas smeh.  Evo vas placnih ociju, i mrtve duse koja jeca od bola, a mogli ste biti punog srca i ociju koje bi sijale od srece!

Na vama je bilo ono sto se zove teret ponosa kojeg se niste mogli osloboditi i vas ponos sa izmesanom prirodnom vasom gordoscu.

Znali ste da gresite ali niste nista preduzeli.

Mada je partner ucinio malu svakodnevnu gresku, vi ste ostali neumoljivi, po pitanju oprostaja. On vas je voleo i voli vas i sada, a vi ste sami.

Molio vas je licno, molio vas je preko prijatelja, pa preko poznanika. Kada je uvideo da necete popustiti, zakleo se sebi da ce smoci snage da prezivi  i da vas izbrise iz srca!

Ali se zakleo sebi da nece zaboraviti kako ste se ogresili o njega, iako je njegova ljubav besmrtna. Otisao je a da niste ni trepnuli.

Sada uvidjate da ste pogresili, i zelite da vam se vrati.

Ta vam zelja nece dati dobro, jer ce vam biti uskracena.

I vas partner je imao i ima bar mrvu ponosa koju je sacuvao.

Prvi ste se drzali ponosa, pa zivite sa njim, i budite srecni sa ponosom!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2