LJUBAVNE PROSLOSTI  OVI zodijaci RIZIKUJU MNOGO samo da bi VRATILI u ZAGRLJAJ  svoju BIVSU LJUBAV

LJUBAVNE PROSLOSTI OVI zodijaci RIZIKUJU MNOGO samo da bi VRATILI u ZAGRLJAJ svoju BIVSU LJUBAV

20. travnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Vi ste zodijak koji voli cijelim srcem i koji nikada nije znao da krije svoje emocije. Vama je ljubav sve, jer vi ste neko ko zivi za ljubav i svoju ljubavnu srecu. Ipak ni vama u zivotu ne ide uvijek onako kako zelite.

Vasa posljedna veza nije uspjela, ali vi ipak svoju bivsu ljubav nikada niste uspjeli preboliti.

Zaista je vasa ljubav nesto posebno, nesto sto neko samo moze pozeljeti. Rastanak koji je iza vas nije vam lako pao, ali pokusali ste sve kako bi krenuli dalje sa svojim zivotom. Ali, ljubav nema granica i vi ne zelite nista vise nego da u svoj zivot vratite bivsu ljubav.

Uskoro cete to i pokusati mada i samo znate da to nosi veliki riziko sa sobom da opet krene naopako.

Spremni ste da rizikujete zarad svoje ljubavne srece, jer vjerujete da ta ljubav moze pobijediti sve. Uskoro ce vam se pruziti prilika da se pomirite sa bivsom ljubavi.

 

BLIZANCI

Nije vam poslo za rukom da zaboravite bivsu ljubav mada ste to itekako pokusavali. Previse ste emotivno vezani za svog bivseg partnera, mada ste stupili u novu vezu.

Osoba sa kojom ste trenutno u vezi mnogo vas voli, ali vasa ljubav prema bivsem partneru jednostavno ne prestaje.

Uskoro cete rizikovati sve samo da bi u svoj zivot vratili bivsu ljubav. Necete mnogo misliti o osjecanjima osobe sa kojom ste sada u vezi, jer bivsa ljubav vam prosto nece izlaziti iz misli.

Uprkos ljubavi koju sadasnji partner ima prema vama, vi cete zeljeti pomirenje sa bivom srecom.

Koliko je to pametan potez samo vi mozete znati. Ali protiv svojih osjecanja prosto ne mozete nista da ucinite.

Pred vama je pomirenje sa bivsim partnerom, ali koliko ce ta veza uspjeti pokazati ce vrijeme. Imali ste mnogo problema sa kojima ste se morali suociti, ali vi cete rizikovati sve samo kako bi bili sa bivsom ljubavi . Vasa ljubav se ne moze zaustaviti, jer vi ste bice koje voli iskreno i samo sa cijelim srcem.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2