IZABERI svoju DOBRU VILU i SAZNACES kako da RESIS svoje ZIVOTNE PROBLEME – jedna je znak da te CEKA VELIKA SRECA…

IZABERI svoju DOBRU VILU i SAZNACES kako da RESIS svoje ZIVOTNE PROBLEME – jedna je znak da te CEKA VELIKA SRECA…

22. travnja 2022. 0 By Maja

DOBRA VILA BROJ 1

Ti si osoba koja je do sada mnogo cinila za svoju srecu, ali ona ti nije bila uvijek naklonjena. Mnogo si cinio kako bi ti krenulo na bolje, ali prosto ti nije velika sreca bila sudjena. Ti si bice koje je uvijek zeljelo da postigne nesto vise u svom zivotu. Osoba si koja se je uvijek borila za ono sto joj je bitno, ali sreca tebi prosto nije dolazila.

Iza tebe su velika razocarenja, ali ti si se odlucio da ces biti sretan.

Koliko god te zivot stavljao pred izazove, ti nisi zelio da osustanes. Osoba si koja zna da se bori i koja ce se uvijek boriti. Vila koju si izabrao tebi sluti velikim promjenama u tvom zivotu. Sreca je tebi tako blizu , jer nikada nisi zelio da odustanes.

Velika je tvoj zelja da postignes sto vise, i ta zelja je nesto sto ce tebe na  kraju dovesti do cilja kojeg imas pred svojim ocima.

Sreca ce tebe pogledati jer tebi je ona sudjena. Za srecu si znao da se izboris, uskoro dolazi vrijeme  u kojem ces sam obiti sretan.

 

VILA BROJ 2

Ti si osoba koja mnogo cini za druge, ali koja veoma cesto sebe stavlja na zadnje mjesto. Veliki si borac za svoju srecu  i nikada neces dozvoliti da tuga vlada tvojim zivotom. Uvijek si se borio kao malo ko drugi za sve sto ti je bitno u zivotu.

Iza tebe je jedan tezak put, ali on te nije mogao zaustaviti da nastavis dalje. Sreca je tebi cesto naklonjena, ali ti svoju srecu dajes drugima umjesto da  je sacuvas za sebe.

Veliku srecu ces pronaci kada pocnes misliti malo vise na sebe, i kada sebi budes na prvom mjestu.

Lijepo je pomagati drugima, ali pri tome nikada ne smijes da zaboravis da si i ti bitan. Vila koju si izabrao donosi ti vijesti da ce tebe sreca uskoro pogledati, jer ces i ti promjeniti pogled na zivot.

Pred tobom su velike promjene, jer ti ces napokon poceti da cuvas svoju srecu za sebe.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2