Ovi zodijaci su ludi JEDNO za DRUGIM, ali SUDBINA  ce NJIHOV PUT ovog PROLJECA SASTAVITI!

Ovi zodijaci su ludi JEDNO za DRUGIM, ali SUDBINA ce NJIHOV PUT ovog PROLJECA SASTAVITI!

24. travnja 2023. 0 By Maja

OVAN I DJEVICA

Ova dva bica jesu razlicita po mnogo cemu, ali ljubav ovog para je prevelika . Djevica pati za ovnom, osobe rodjene u ovim znakovima prosto ne zele da se pomire da je kraj. Njihova ljubav je cista i iskrena, ali sudbina je imala svoje planove i sve pokvarila.

Ljubav ova dva zodijaka nema granicu, jer koliko god ne zeljeli da neko zna da se oni vole , oni svoju ne znaju da sakriju.

Prejaka je ta ljubav da bise moga sakriti. Ovom paru horoskopa je sudjena zajednicka sreca, uprkos svim izazovima kroz koja su morali proci. Iskrena ljubav kao sto je njihova nikada ne moze da izblijedi, jer njima vrijeme koje su razdvojeni ne moze nista.

Moze samo da ih natjera da jedno od njoh napravi prvi korak, jer ta ljubav je prevelika. Nece ni jedno morati praviti prvi korak, jer sudbina  ce njihove puteve sastaviti.

Pred ovim parom je pomirenje kojem su se uvijek nadali , ali nisu zeljeli drugima da govore.

Jedan susret ce sve da promjeni i oni ce znati da je njima sudjeno da budu zajedno. Velika sreca ocekuje ovna i djevicu jer poslije  pomirenja kojem su se oboje tako dugo nadali, sve ce da im krene onako kako su uvijek zeljeli.  Ovom paru je zajednicka sudbina sudjena i niko tu srecu nece moci da narusi.

Promjene jesu pred njima, ali oni ce se izboriti za svoju ljubavnu srecu. Ona je njima sudjena , a ono sto je sudjeno niko ne moze rastaviti ma koliko vremena  proslo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2