SUDBINSKE SVECE: Ona koja te NAJVISE PRIVLACI je PRICA TVOG  ZIVOTA, a jedna KRIJE TAJNU o tome kako ces ZIVETI!

SUDBINSKE SVECE: Ona koja te NAJVISE PRIVLACI je PRICA TVOG ZIVOTA, a jedna KRIJE TAJNU o tome kako ces ZIVETI!

27. travnja 2023. 0 By Maja

SVIJECA BROJ 1

Ti si osoba koja je mnogo toga loseg prosla u svom zivotu. Osoba si koja nikada nije dozvolila da tuga caruje, jer tebi je sreca nseto jako vazno i za tu srecu ti se boris. Osoba si cija sudbina  nije uvijek bila jednostavna, ali si takodjer neko ko je mnogo cinio da mu zivot bude ljepsi.

Koliko god razocarenja iza tebe bilo, ti ne odustajes.

Jaka si i uporna osoba koja zna da se mora boriti u svom zivotu. Tvoja sudbina i u  buducnosti nece biti jednostavna, ali ti ces uspjeti da se izboris za ono sto ti je bitno. Jos je mnogo uspona i padova pred tobom, ali tebi ce poci za rukom da savladas svaki izazov.

 

SVIJECA BROJ 2

Veliki si borac za sve ono sto ti je bitno u zivotu. Boris  se za sebe , ali i za svoju porodicu koja ti je u svemu uvijek bila velika podrska. Bice si koje zna da zivot nije uvijek posten, ali ti zelis srecu i za tu srecu se pokusavas izboriti. Pored svih desavanja koja su pratila tvoj zivot, ti nikada nisi gubio svoj optimizam.

Pred tobom je sreca jer ti ces uspjeti da se za nju izboris.

Poci ce ti za rukom da ostvaris svoje snove, jer nikada nisi prestao da se nadas i da se boris. Svijeca koju si izabrao predvidja velika desavanja u tvom zivotu koja ce ti samo veliku srecu donijeti. Kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju mnogo toga ce ti ici bas onako kako si to zamisljao.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2