Ova SUBOTA ce   biti DAN za LJUBAV ako ste rodjeni u  OVIM znacima – SRECA ce biti na VASOJ STRANI!

Ova SUBOTA ce biti DAN za LJUBAV ako ste rodjeni u OVIM znacima – SRECA ce biti na VASOJ STRANI!

23. travnja 2021. 0 By Maja

OVAN

Danas vi za probleme necete znati. Pred vama je jedan predivan dan u kojem cete vi samo uzivati. Poslije mnogo stresnih dana koji su iza vas, danas napokon dolazi vrijeme za srecu i opustanje. Pred vama je dan kakvom ste se i nadali.

 

BIK

Nesuglasice sa voljenom osobom dans necete moci zaobici. Pred vama je dan u kojem vas ocekuje svadja sa voljenom osobom za koju cete jednim dijelom i sami biti odgovorni. Pred vama je subota koju cete zeljeti sti prije zaboraviti.

 

BLIZANCI

Danas cete uzivati  u ljubavnoj sreci. Pred vama je dan koji vam donosi samo predivne trenitke sa voljenom osobom. Mnogo ste se trudili da postignete harmoniju koja ce danas vladati izmedju vas i voljene osobe. Jedan poslovni poziv  ce vam samo donijeti dodatnu srecu.

 

RAK

Danas cete shvatiti koliko vam vas partner zaista znaci. Mada su iza vas veliki problemi, danas cete i sami primjetiti da je velika ljubav medju vama vlada. Vi cete danas da uzivate, jer nista nece moci da narusi vas ljubavnu srecu u kojojcete vi uzivati.

 

LAV

Poslovnih obaveza imate i previse, i one vas ni danas nece zaobici. Pred vama je dan u kojem cete se truditi da sve postignete , ali to vam nece poci za rukom. Danas cete biti pod velikim stresom koji ce mnogo ustjecati na vas.

 

DJEVICA

Ova subota vam donosi mir i odmor koji vam je bio potreban. Pred vama je jedna mirna subota u kojoj cete vi samo uzivati. Danas cete  imati priliku da se udaljite od svega sto vam stvara stres. Pred vama je jedan predivan harmonican dan.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2