Ova SUBOTA ce   biti DAN za LJUBAV ako ste rodjeni u  OVIM znacima – SRECA ce biti na VASOJ STRANI!

Ova SUBOTA ce biti DAN za LJUBAV ako ste rodjeni u OVIM znacima – SRECA ce biti na VASOJ STRANI!

23. travnja 2021. 0 By Maja

VAGA

Ljubavna sreca vas danas prati, i vi cete zaista da uzivate. Vas partner  cini sve za vasu ljubav, a to ce vam naravno mnogo laskati. Pred vama je jedan predivan da koji samo ljubavnu srecu sa sobom donosi. Nista danas nece moci da pokvari vase raspolozenje.

 

SKORPIJA

Poslovnih obaveza cete danas imati mnogo, ali to vam nece pokvariti ovu subotu. Nastojati cete da sve rijesite na vrijeme, pa iako vam ne podje za rukom to vas nece nervirati. Predivno raspolozenje vas ocekuje, a jedan potez voljene osobe samo vam dodatnu srecu donosi.

 

STRIJELAC

Ova subota je stvorena za ljubav, i vi cete sa  voljenom osobom samo da uzivate. Pred vama je dan u kojem caruje velika sreca koja vam je i bila potrebna. Ova subota vama donosi predivne trenutke u kojima cete vi iskreno uzivati. Predivan dan je pred vama.

 

JARAC

Mada necete moci da ispunite sve planove koje ste imali, vi cete ipak damas da uzivate. Pred vama je dan u kojem ce vas pratiti dobro rapolozenje bez obzira na sva desavanja koja su pred vama. Danas nista nece moci da pokvari vase dobor raspolozenje.

 

VODOLIJA

Sreca vas danas prati, jer sve ce biti onako kako ste i zamisljali. Pred vam je jedan predivan dan u kojem cete vi zaista uzivati. Planove koje ste imali danas cete uspjeti ostvariti, jer pred vama je subota kakvoj ste se i nadali.

 

RIBA

Jedan novcani dobitak danas ce vas mnogo usreciti. Pred vama je dan u kojem  vas prati velika sreca. Subota koja je pred vama sonosi vam mnogo razloga da budete sretni. Savrsen dan je pred vama u kojem cete vi samo uzivati.

Stranice: 1 2