Izaberi svog ANDJELA CUVARA i saznaj kakvu PORUKU za TEBE IMA!- Jedan te UPOZORAVA LAZNE LJUBAVI i SLOMLJENOG SRCA!

Izaberi svog ANDJELA CUVARA i saznaj kakvu PORUKU za TEBE IMA!- Jedan te UPOZORAVA LAZNE LJUBAVI i SLOMLJENOG SRCA!

24. travnja 2021. 0 By Maja

ANDJEO BROJ 1

Ti si osoba koja je do sada mnogo ucinila kako bi sreca napokon pokucala na njena vrata. Uvijek si vjerovao da ce i tebi sreca doci, jer uvijek si bio posten i vrijedan kao malo ko drugi. Sreca ti je potrebna  na poslovnom polju, ali u tvom privatnom zivotu se desavaju mnogi problemi.

Ti ne odustajes, vec se uporno borsis za svoju srecu. Uvijek si bio osoba koja je davala sve od sebe kako bi bila sretna.

Nikada se nisi oslanjao na druge, vec samo na sebe. Mnogog truda ulazes, ali i to kao da nije dovoljno. Andjeo kojeg si izabrao sluti velikoj sreci koja ce se uskoro desiti u tvom zivotu.

Ti ces uspjeti da ostvaris svoje poslovne planove, ali i na polju ljubavi mnogo tog ce da ti krene na bolje. Sreca vrlo brzo kuca na tvoja vrata i mijenja sve.

Pred tobom su velike promjene koje ce ti mnogo znaciti. Mnogo toga ces postici i niko sretniji od tebe nece biti.

Promjene koje su pred tobom samo dobrom slute i tvojim brigama uskoro dolazi kraj. Samo sreca ce da caruje u tvom zivotu.

 

ANDJEO BROJ 2

Iza tebe su ljubavna razocarenja koja su ti jako tesko pala. Osoba si koja zivi za ljubav, ali sreca prosto nije bila na tvojoj strani. Ti si uvijek vjerovao da ce ljubavna sreca i tebe pogledati, i sa osobom sa kojom si trenutno u vetzi nadas se da ces svoje snove i ostvariti.

Andjeo kojeg si izabrao ima jako vaznu poruku za tebe.

Pred tobom je velika prevara od strane osobe koju  trenutno najvise volis. Pred tobom je slomljeno i ti ni sam neces moci vjerovati sta se je desilo.

Velika prevara je pred tobom koja cete kostati mnogo boli. Uskoro stize jedan period u kojem ces shvatiti da je ta ljubav bila lazna, i nista vise nece biti isto.

Ali posto ti uvijek vjerujes u svoju ljubavnu srecu , tako ce biti i ovaj put.

Ti ces sve preboljeti i na kraju pronaci ljubav kakvu u zasluzujes. Velike promjene su pred tobom koje ce srusiti sve u sto si vjerovao, ali ti se nikada neces predati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2