NAJVECA TAJNA IKADA: Evo  koji  zodijaci su STVORENI da BUDU ZAJEDNO, a  cija LJUBAV se uvek ZAVRSI BOLNO i TRAGICNO…

NAJVECA TAJNA IKADA: Evo koji zodijaci su STVORENI da BUDU ZAJEDNO, a cija LJUBAV se uvek ZAVRSI BOLNO i TRAGICNO…

6. svibnja 2023. 0 By Maja

OVAN i VAGA

Ova dva zodijaka veze mnogo vise nego sto i oni sami ponekad mogu predpostaviti. Oba zodijaka veze veliko postovanje prema ljubavi, jer kako ovan tako i vaga nikada nece prevariti svog partnera. Sto ovan zamisli, vaga ce da ostvari , tako i u obrnutom slucaju.

Ova dva zodijaka spaja velika dobrota, jer oboje su vlasnici velikih srca. Njihovi interesi su prosto uvijek identicni, na svim poljima njihovih zivota.

Ova zdva zodijaka veze mnogo toga, samo je cesto pitanju kolike su sanse da se ova dva bica i sretnu. Ukoliko se sretnu i pocnu novu ljubav, toj ljubavi kraja nema. Oni us idealni jedno za drugo , jer njih kao sto smo vec naveli veze mnogo toga.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Slicne ideje o braku, o djeci o zivotu generalno su im uvijek iste.

Ukoliko su ovan i vaga u vezi, ti je ljubav za sva vremena.  I kada dodu teski dani oni ce se za svoju srecu boriti, jer vaga i ovan nikada ne odustaju kada je tesko, to sve vazi i kada su u vezi.

 

RAK i VODOLIJA

Ovaj na prvi pogled savren par i nije tako savrsewn izmedu svoja cetiri zida. Rak i vodolija nius bica koja jedno drugom samo dijele komplimente, i znaju da se posvadjaju. Ali vodolija je ta koja uvijek pokusava da smiri situaciju.

Rak jeste emotvno bice koje ne podnosi svadje i koje je vise povuceno , dok vodolija pokusava da pronadje uzrok problema i naravno i da ga rijesi.

Jer ona raka vrlo dobro poznaje i zna da ce pokusati da zaobidje svaku mogucu svadju. Kada su ova dva zodijaka u vezi postoje pravila, jer vodolija nikada nece uciniti nesto za sto zna da se to raku ne dopada.

Isto je i sa rakom, on za vodolju cini sve jer kod raka se cesto budi strah da ce mu osoba koju voli okrenuti ledja.

Naravno jedna vodolija mu to nikada ne bi ucinila, ovaj par je sa svim svojim manama i greskama savresen jedan za drugo.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2