26. APRILA je  IMENDAN  zena koje nose ime VISNJA – evo zasto su one POSEBNE!

26. APRILA je IMENDAN zena koje nose ime VISNJA – evo zasto su one POSEBNE!

25. travnja 2021. 0 By Lala

Dragi nasi, na samom pocetku zelimo da pozdravimo sve dame koje  nose ime VISNJA. I naravno,sve one ljude koji vole neku Visnju…

 

26. aprila  je dan koji se smatra imendanom     zena koje nose ime Visnja. Tokom 1950.  godine, ovo ime je bilo jedno od najcescih, ali moramo da kazemo da je  i dalje veoma zastupljeno.

Kada je samo ime u pitanju, i njegovo poreklo, moramo reci da je ovo ime   dobijeno na osnovu na imena drveta. Svima je dobro poznato voce visnja, kao i njegov poseban, jedinstven ukus.

Kada pricamo o samim osobinama   zena koje nose ovo ime…

Prvo moramo da priznamo da su  zene koje nose ime Visnja u svemu posebne. One su sve, samo nisu   slicne nikome, jer je za njih    velika uvreda kada ih poredite sa bilo kim. Zene su koje nemaju neku posebnu lepotu. One zapravo nemaju   crte lica kao  recimo  najlepse zene sveta… Ali, imaju takve crte lica da   prosto ostaju urezani u dusama  onih koji ih ugledaju.

Obicno  imaju prodorne, velike oci, zamisljene i tajanstvene. Ove zene  prosto zavode pogledom, iako se mora priznati da one i nemaju tu nameru.

Nije im cilj da budu zavdonice ali se mora reci da one to prosto i svakako jesu!

Muskarac  koji jednom oseti toplinu duse  zene koja nosi ovo ime sasvim sigurno nikad nece moci da je zaboravi. I ako ode od nje, sigurno je da ce  uvek zeleti da joj se vrati.

Ove zene su veoma pametne. Moramo reci da se one kroz zivot vise vode onim sto kaze njihova glava, a ne njihovo srce. Duhovite  su i jako zabavne, i  u drustvu zene koja nosi ime Visnja vam nikada nece biti dosadno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2