Izaberi POLJUBAC ! – POLJUBAC kojeg izaberes OTKRIVA da li te u LJUBAVI ocekuje VELIKA SRECA ilI SLOMLJENO SRCE!

Izaberi POLJUBAC ! – POLJUBAC kojeg izaberes OTKRIVA da li te u LJUBAVI ocekuje VELIKA SRECA ilI SLOMLJENO SRCE!

25. travnja 2021. 0 By Maja

POLJUBAC BROJ 1

Ti si osoba koja mnogo cini kako bi u ljubavi bila sretna. Emotivno si mnogo vezan za voljenu osobu , i ne mozes ni da zamislis zivot bez tvoje ljubavi. Do sada su vasu vezu rusile razne zivotne oluje, ali uvijek ste pronalazili nacin da sacuvate vasu ljubav.

Ti si vjerna osoba koja nikada ne bi ni pomislila da prevari svog partnera. Vasu vezu kradi veliko povjerenje, jer bez povjerenja ti i ne bi mogao da budes u jednoj vezi.

Ti si osoba koja je uvijek zeljela samo srecu, ali za tu srecu se i boris kao malo ko drugi. Poljubac kojeg si izbarao sluti velikim promjenama u tvom ljubavnom zivotu. Te promjene slute samo na dobro, jer planove koje imas sa svojim voljenim bicem , ti ces ostvariti. Sreca je pred tobom koja ce ti znaciti mnogo.

Mnogo toga cete zajedno postici,  i tvoja ljubavna buducnost ce biti predivna.

Stvoreni ste jedno za drugi i vasoj ljubavi nece biti granice. Sreca je ta koja ce tebe u zivotu pratiti kada je ljubav u pitanju. Sve cete postici i vasoj sreci kraja nece biti.

 

POLJUBAC BROJ 2

Ti si uvijek za ljubav cinio sve. Velika je tvoja ljubav prema voljenoj osobi, jer ti nikada neces dozvoliti da bilo sta stane na put izmedju tebe i tvoje velike srece.

Uvijek si bio osoba koja je zivjela za ljubav, na tome se nikad nista  nije promjenilo.

Za ljubav zivis, ali si morao u proslosti i sa velikom boli da se suocis. Razocarenja su tebe pratila kada , ali ti nikada nisi zelio da se odreknes svoje ljubavne srece. Pred tobom je velika ljubavna sreca koja ti nikada vise razocarenja u zivot nece donijeti. Sa osobom sa kojom si trenutno u vezi ti ces imati mnogo srece.

Pred tobom je sreca kakvoj se ni sam mozda nisi nadao. Tvoj partner ce ispuniti jenu tvoju veliku zelju koja ce ti znaciti mnogo.

Velika sreca je pred tobom, ali za tu srecu ti si se borio. Pred tobom su velike promjene koje ce ti znaciti mnogo. Sanse su velike da tebe do kraja ove godine ocekuje nesto predivno.

Jedan veliki san ce da se ostvari i niko sretniji od tebe nece biti.

Mnogo toga ces u svom zivotu postici sa osobom koja te voli najvise na svijetu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2