VASA LJUBAV je FATALNA i  lici na ZACARANI KRUG, PUT koji NEMA SANSE, ili JEDNA u NIZU  KOJA CE biti LEPO SECANJE? Izaberi i saznaj!

VASA LJUBAV je FATALNA i lici na ZACARANI KRUG, PUT koji NEMA SANSE, ili JEDNA u NIZU KOJA CE biti LEPO SECANJE? Izaberi i saznaj!

25. travnja 2021. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ

JEDAN:

Vi koji ste izabrali sliku broj jedan, pred necim ste  velikim.

Vama se skoro desilo poznastvo koje ste doziveli kao nesto veliko, cudno i neshvatljivo lepo.

Iznenada cete se naci u poziciji koja ce biti za vas jedan veliki i novi izazov.  Desice vam se poznastvo, ali to nece biti samo obicno poznastvo.

To nece biti  samo jedno od stotinu svakodnevnih susreta.

Bice to jedna velika i fatalna ljubav, ona koja se desava jednom ili nijednom. Takva ce se desiti i vama, upravo ovih dana.

Vase dosadasnje veze nece biti ni blizu, i necete zaleti, niti moci cak i da ih uporedite.

Ovo ce biti nesto novo, nesto sto ce vas pokrenuti i otvoriti nove vidike. Bice to sudbinski susret.

Ljubav ce planuti pri prvom pogledu, i takva ce biti svih buducih dana. Imali ste  i dosadasnjih veza, ali ova ce biti nesto sto ce biti svaka vasa misao, i svaki vas novi dan.

Poput jednog zacaranog kruga, sve ce se vrteti oko te osobe. Okrenucete se samo prema njoj. Podredicete sve njoj , sve svoje misli, zelje, snove, ocekivanja i nadanja.

Vasa ljubav ce postati ono sto ste zeleli uvek, i sto cete jedino zeleti u buducnosti. Imacete nameru da spojite svoje zivote u jedan, ali necete se pokretati.

Neko od vas dvoje, morace da pokrene temu zacaranog kruga i da odredi dalji tok veze.   Mozda ce te nove teme da odrede novi tok, ili ce da razbiju famu savrsene i idealne ljubavi.

Sve zavisi od vas, i zato se borite oboje da sacuvate lepe trenutke i  caroliju koju cete imati, usmerite u smer buducih zajednickih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2