Devicu ceka SAVRSEN DAN,a Skorpija bi mogla  biti VEOMA  USAMLJENA…

Devicu ceka SAVRSEN DAN,a Skorpija bi mogla biti VEOMA USAMLJENA…

18. listopada 2021. 0 By Lala

OVAN

Ne mozete ocekivati od voljene osobe da vam da sve ako vi  njoj niste  dal.i bas nista. Neka vam bude na  umu da je ljubav kompromis i da se moze dobiti tek onoliko vi  dajete. To sada nije slucaj i ma koliko da vam tesko bilo  vi  ste  krivi.

BIK

Ova sreda ce biti radna i necete imati vremena ni za  sta  osim za posao ali to je zapravo dobro.Na taj nacin   cete  moci da skrenete misli sa emocija jer nema sumnje da vam je sada jako     tesko   buduci da  zelite osobu koja vas ne zeli.

 

BLIZANCI

Ovaj dan ce biti sjajna prilika za  odmor jer iako je sreda   vi necete imati mnogo posla.

Prepustite se   uzivanju i posvetite  se malo sebi i svojim    zeljama.  Iza vas su naporni dani i u   to nema nimalo sumnje.

 

RAK

Ono sto je najvaznije jeste da vi  ne  zelite da date jos jednu sansu osobi koja vas je povredila i to je u redu.

Na kraju krajeva to je vas   zivot i vi odlucujete kako cete ga  ziveti ali sad nema sumnje da se ta osoba  zbog  svega  iskreno kaje.

LAV

Ovo ce biti dan u kojem ce sve   biti bas onako kako ste i zeleli.

Slusajte svoje srce jer ce vas ono odvesti u pravom smeru.Nema nimali sumnje da je jedna devica cvrsto resena da vas osvoji i moguce je da ce  u tome i uspeti.

DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj dan za vas biti prosto savrsen. Uzivacete onako kako dugo niste ali nema sumnje da ste to i  zasluzili.

Jedan bik ovih dana  mnogo razmislja o vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2