Pred ovim zodijacima je SRECA , NOVAC i susret sa VELIKOM LJUBAVI!

Pred ovim zodijacima je SRECA , NOVAC i susret sa VELIKOM LJUBAVI!

27. travnja 2021. 0 By Maja

BIK

Vi ste uvijek vazili za zodijaka koji je vjerovao u svoju veliku srecu. Ne samo da ste imali veliku vjeru u srecu, vi ste se za nju iskreno borili. Uvijek ste zeljeli da postignete sto vise, ali sve postenim raom i trudom.

Nikada vi niste bili zodijak kojem je put bio jednostavan, ali odustali niste.

Umijete da se borite, jer vi ste neko ko se nikada ne predaje. Do sada vam velika sreca nije bila naklonjena , ali nadu nikada niste gubili. Uporni ste i vrijedni i to ce se u mjesecu maju itekako isplatiti.

Pred vama je novcana sreca koja vam je i potrebna, ali i na polju ljubavi sve ce  da vam krene na bolje.

Pred vama je mjesec u kojem za probleme necete znati. Vrijeme dolazi u kojem cete samo za srecu znati, jer velike promjene su pred vama. Pored novcane srece vi upoznajete i veliku ljubav svog zivota.

 

VAGA

Uvijek ste znali sta zelite, ali nije vam uvijek polazilo za rukom da to i ostvarite. Vi vazite za zodijaka koji je uvijek bio kovac svoje srece, jer nikada se niste oslanjali na druge.

Uvijek ste vjerovali  u sebe i kada to niko drugi nije cinio. Vas put je tezak, ali posten i na to ste veoma ponosni.

Poslovna sreca je u zadnje vrijeme izostajala, ali vi se nikada ne predajete tako lako. Borite se za svoju srecu i za sve sto vam je bitno u zivotu.

U mjesecu maju vas ocekuje jedan veliki novcani dobitak koji ce sve promjeniti.

Pred vama je novcana sreca koja ce sve da promjeni na bolje. Veliki ste sretnik , jer mjesec maj mijenja sve u vasu korist. Ljubavna sreca prati vase korake ali i novcani problemi padaju u zaborav.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2